2014. február 26.családjával járt itt 55 Valentin-nap alkalmából férjem meghívott a Pedro sörözőbe, ahol Valentin-napi tállal (menüvel) készültek a párok fogadására. Férjem asztalt foglalt szerencsére, mivel épp telt ház volt. A söröző másik termében nyugdíjas csoport mulatott, ők mindig kijárnak Székesfehérvárról havonta, kéthavonta, szeretik ezt a helyet.
A Valentin-napi menü egy koktéllal indult, lehetett választani, hogy alkoholosat vagy menteset kérünk. Utána került felszolgálásra a 2 személyes tál, tele finomabbnál finomabb húsokkal és körettel, mely mellé különleges salátát tálaltak fel. Főmenü elfogyasztása után érkezett a desszert, amely hortobágyi húsos palacsinta volt. Nagyon finomak voltak az ételek, hármunk -kisfiúnk is velünk tartott- számára bőven elég volt. Szívesen ajánlom bárki számára, ha erre jár, térjen be a sörözőbe/étterembe! Nagyon finom házi készítésű söreik is vannak, akár elvitelre is! :-)