2015. augusztus 28.családjával járt itt 35 Három napot töltöttünk el itt a 4 éves kislányunkkal. Pozitív volt, hogy sok állat van, melyeket meg lehet simogatni, etetni lehet őket. Jó volt a 2 medence is,de sajnos a gyermek medence nem üzemelt. Az éjjeli őr nagyon kedves bácsi volt. . . Negatív viszont,hogy a medencék nagyon messze vannak a szobáktól, na jó ez kényelmi szempont, de ha már nyaralunk, akkor kényelmesen tegyük.
A reggeli nem felelt meg az elvárásainknak,kevés volt,és nem nagyon akarták újra tölteni. A kávégépből kifogyott a víz,pedig másodikok voltunk reggelinél, nem voltak elég felkészültek. Első nap nem volt citrom a teához. És minket nagyon zavart, hogy a tulajdonos kutyájának tálkája bent volt az étteremben, a pult előtt. :( Hát, lehet hogy mi vagyunk túl incifincik. . . .
2014. július 9.családjával járt itt 35 A belváros közepén helyezkedik el, ez turistáknak nagyon jó. A szobák véleményem szerint tiszták, jó a berendezés. A személyzet kedves és segítőkész, a reggeli finom és bőséges volt. Ami negatívum, hogy behallatszik a harangozás, amely minden negyed órában volt, ez nagyon zavaró, nem tudtunk aludni.
Meleg volt, nem működött a légkondi, hoztak nekünk ventillátort, ami zúgott. Az ablakokon nincs szúnyog háló, ez nagyon kellemetlen, mert nem tudtuk kinyitni éjjel sem az ablakokat a szúnyogok miatt! A parkolásért 2000 Ft-ot kell fizetni, és nem mindig van hely a saját parkolóban!
2014. július 9.családjával járt itt 55 A nyaraló ház kicsit kívül esik a várostól, de ez nem volt probléma, nyugodt, csendes helyen található. 2 éjszakát töltöttünk el a külön álló nagyobb házban. Szuper volt minden, a ház kiváló, tiszta és kényelmes a berendezés. Kisgyerekkel voltunk, így örültünk a játékoknak is amik el voltak rejtve az emeleten. .
:) Szalonna sütő szuper volt, biztosították hozzá a fa tüzelőt is, nyársak is voltak, szép a környezet, jó kis játszótér van, nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a lehetőséget!
2014. július 5.gyerekekkel járt itt 45 3 éves kislányunkkal töltöttünk el itt 3 szép napot. A házigazda minden reggel finom kávéval kínált minket, a reggeli nagyon finom volt. Közel van a tavakhoz, gyalog is elérhetőek voltak. A szobák átlagosnál nagyobbak, kis közlekedő tartozik hozzájuk. A pajta gyönyörű és különleges!
Kis negatívum, hogy a közös helységből behallatszik nagyon a zaj, ha a többi vendég pl. éjfélig még beszélget, és a fürdő hangjai nagyon hangosak, áthallatszik a zúgás, ez nagyon zavaró.
2014. július 5.gyerekekkel járt itt 25 7 éjszakát szerettünk volna eltölteni ezen a szálláshelyen. Sajnos csak 1 éjszakát bírtunk ki. A villa elhelyezkedése kiváló, gyönyörű a panoráma, de ez minden. A fűthető medencét egy vihar annyira lehűti, hogy napokig csak 24,2 fokos a víz, kisgyerekeseknek nem ajánlom.
A szobák porosak, a be-ki hajtáshoz a tulajdonosnak mindig csengetni kell a kaputelefonon, de ha 22 óra után szeretnénk bejutni akkor a mobilján kell felhívni mert kisgyereke van. A tulajdonos ott lakik a földszinten, és a reggelit a saját konyhájában szolgálja fel úgy, hogy közben ő is eteti a saját gyermekét is. A reggeli nem kielégítő, a kávéhoz tejet szerettünk volna kérni az nem volt, régóta nem működik a neten beígért szolárium és torna szoba, billiárd sincs már régen. . . Nem voltunk megelégedve, így költöztünk.
Marci Villa válasza
Kedves Értékelő!
Nagyon sajnáljuk, hogy ezt tapasztalták, szerencsére Önökön kívül csak elégedett vendégek távoznak tőlünk.
Magánszálláshelytől nem lehet azokat a követelményeket elvárni, mint egy 5*-os hoteltől.
Megjegyezném, egy szállodában sem egy család reggelizik csak, hanem még 15!
Elnézését, hogy mertem a másfél éves fiamat megetetni egy joghurttal, nem gondoltam volna, hogy ez ekkora problémát okoz Önöknek, hisz Önök is gyermekkel érkeztek!
A konditerem működik, minden használható lett volna, de nem vették igénybe!
A medencét pedig valóban egy előző napi nagyobb vihar hűtötte le, de ez nem a mi hibánk, ez ellen annyit tudtam tenni, hogy maximumon ment a medence fűtése. :)
Fél nap alapján Önök azt a következtetést vonták le, hogy az összes szobánk koszos, minden rossz és használhatatlan. . . (1 szobában laktak)
Ez nem igaz és kérném ne rontsa hírünket valótlan állításokkal!
Szerencsére vendégeink 99%-a pihenni jön és nem zavarja őket a családias hangulat, mindent megteszünk, hogy vendégeink jól érezzék magukat nálunk és soha nem adunk át poros vagy koszos szobát!
2014. július 22., Marci Villa, tulajdonos
2013. december 28.a párjával járt itt 55A szálloda rendkívül tiszta,egyszerű de kellemes berendezéssel,nagy teraszokkal. Az ételek bőségesek,nagyon ízletesek. A személyzet,segítőkész,udvarias,figyelmes. A wellness részleg,tiszta,igényesen kialakított. A hotelhez tartozik egy külön korcsolyapálya, érdemes saját korcsolyát hozni! A parkoló zárt,kamerával felszerelt! sokan voltak kisbabával is,hatalmas játszó szoba várja a kicsiket!