2013. október 22.a párjával járt itt 55A szálloda szép helyen van. A szobák tiszták, a személyzet nagyon barátságos és segítőkész. A wellness részleg barátságos és nem zsúfolt. A reggelinél rendkívül széles választékkal várják a vendégeket a segítőkész pincérek. A vacsora változatos, nagyon finom és különleges. Rövid sétával elérhető az állatkert és a vár. Nagyon kellemes hosszú hétvégét töltöttünk itt. Köszönjük!
2013. október 22.a párjával járt itt 15 A ház gyönyörű helyen van, busszal könnyen, a bátrabbaknak gyalogtúrával is elérhető Szilvásvárad. A tóban sajnos kevés hely van a fürdőzők számára, főleg horgászásra alkalmas. A tulajdonos végtelenül barátságtalan és csak részben biztosítja a hirdetésben leírtakat.
Két fürdőszoba helyett egy zuhanyzó van, borospince egyáltalán nincs, a kertben a tűzrakó csak szalonna sütésre alkalmas, mivel nincs se bogrács, se grillrács. A megbeszélt távozás előtt egy órával sürgeti a ház elhagyását a tulajdonos. A ház tisztasága sem megfelelő. A környéket azért ajánlom mindenkinek.
2013. augusztus 25.a párjával járt itt 55 Kicsit nehezen találtuk meg, de megérte. Igényes, tiszta, hangulatos szálláshely. A konyha tökéletesen felszerelt. Gondozott kert, kényelmes terasz, ahol reggel egy gombnyomással kávéhoz jut az álmos turista. A házigazdák nagyon barátságosak, kedvesek. Még vacsorára is meghívtak bennünket.
Mivel nem kocsival mentünk, a házigazda kivitt minket az állomásra, hogy minél kényelmesebben jussunk haza! Szép napokat töltöttünk Baján. Ezúton is köszönöm vendéglátóinknak!