2013. november 11.gyerekekkel járt itt 55 Ez a szálloda igazán megérdemelhetné az 5 csillagot is! Fantasztikus étterem, fantasztikus kiszolgálással! Ugyan ez mondható el a recepciósokról, a bárban dolgozókról de még a takarító személyzetről is! Nagyon kellemes a légkör,nagyon szépek a szobák, a panoráma felülmúlhatatlan, a medencék, szaunák minden igényt kielégítőek!
! A kültéri pezsgőfürdő fantasztikus! ! Nagyon jól éreztük magunkat, a gyerekek is imádják ezt a szállodát! Van játszószoba a kicsiknek érdekes játékokkal, és biliárd a felnőtteknek. Óriási sétákat lehet tenni a turista útvonalakkal jelölt ösvényeken. Bármikor örömmel visszatérnék!
2013. október 1.gyerekekkel járt itt 45 Nagyon tetszett a játszóház, amiben egy nagyon kedves óvónéni vigyázott a gyerekekre. Az én kisfiam többet akart ott lenni mint a vízben. Mi tavasszal voltunk, így a kinti medencéket nem próbálhattuk ki. A benti medence lehetett volna melegebb is. A gyógyvizű medence jó meleg, de nagyon el van szeparálva, ha belementünk akkor a gyerekeket nem láttuk.
Természetesen inkább kijöttünk. . A családi szobákat egy másik szárnyba tették, így elég sokat kell gyalogolni egy földalatti folyosón akár a wellness részhez, akár az étterembe vagy a játszószobához. Az ételek mennyisége minősége átlagos.
2013. augusztus 27.a párjával járt itt 55Fantasztikus környezetben helyezkedik el, golfpályával és teniszpályával. Hetente golf oktatást is tartanak, így aki még nem próbálta, van lehetőse! Gyönyörű a kinti medencéje. A benti termálmedencék is nagyon kellemesek, tiszták. Nagyon gondos kedves segítőkész személyzet. Az ételek minősége és választéka fantasztikus! A bárban minden este nagyon hangulatos élő zene van!
2013. augusztus 27.gyerekekkel járt itt 55Nagyon jó helyen van a szálloda, 1-2-percre a sétáló utcáktól. Kinti - benti medencéi kellemes hőmérsékletűek, tiszták. A kinti élmény és gyerekmedence szuper! Mellette található a grillterasz, ahol minden megtalálható a koktéltól a pizzáig és a grillételekig. El sem kell hagyni a szállodát, mert minden meg van, amire szükségünk lehet, akár gyerekkel is. Az animátorok jól lekötik a gyerekek figyelmét.
2013. augusztus 27.gyerekekkel járt itt 55Szép tiszta szálloda, kedves figyelmes személyzet. Az étterme, az ételek minősége és választéka fantasztikus! A szállodából lehetőség van a városi strandfürdő, a városi gyógyfürdő és a fedett 3 szintes aqua palace közvetlen átjárására ingyenesen. A délutáni kávé tea süti nagyon kedves gesztus a szállodától.