2020. február 12.a párjával járt itt 45 Először voltunk a férjemmel a szállodában. A felújított szoba és fürdőszoba nagyon szép. A szoba lehetne egy kicsit nagyobb ! ! Az ételek finomak, változatosak. Nagyon kedves a személyzet. A rossz idő miatt a kültéri medencét mi nem használtuk, csak a beltérit, ami viszont nem nyerte el a tetszésünket, az élményelemek rossz működtetése miatt.
Nagyon sok helyen voltunk már, de még ilyet sehol nem tapasztaltunk, hogy óránként 10 percet megy , 50 percet pedig áll az élményelem. Mikor szóvá tettük, azt felelték így van beállítva. Gondolom ezen a beállításon lehet változtatni, csak akarni kell. Ezen ha változtatnak, akkor ajánlom ezt a szállodát, mert más minden jó volt !
2020. február 5.barátokkal járt itt 55 Baráti társasággal voltunk az étteremben/ kisebb kihagyás után/ már sokadszor. Nagyon kedves a személyzet, a választék is megfelelő. Az ételek tökéletesek, több bort kóstoltunk, mindegyik nagyon finom volt. Nekem személy szerint hiányzott az étlapról a nagyon jó mákos palacsinta. De a most kínált túrós is isteni jó!
A kávéról még egy szót : isteni ! Nagyon meg voltunk mindennel elégedve, biztos megyünk még ! Szívesen ajánlom másoknak is !