2018. június 11.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Csendes utcában fekszik,ezért kiválóan alkalmas a pihenéshez. Autóval a belvárosi látnivalókat is pár perc utazás után meg lehet tekinteni. A személyzet nagyon kedves és figyelmes volt! A szoba, amit kaptunk, tiszta, rendezett. Ott tartózkodásunk alatt csak reggelit kértünk, de az is bőséges volt!
A személyzet segítőkész, figyelmes volt az étkezésnél is. Svéd asztalos kiszolgálást biztosítottak. A zárt udvar tiszta, rendezett volt. A szállóvendégek közül volt, akik éjjel nem törődtek azzal, hogy esetleg más pihenni szeretne. . hangosan érkeztek a szállásra, de ez az ő primitivitásukat érzékelte. Ilyen helyen az emberek azt hiszem figyelnek egymás nyugalmának tiszteletben tartására. A falak kicsit vékonyabbak az átlagosnál, így szinte minden zaj átszűrődött, de ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat! Csak ajánlani tudom! ! !