2013. november 23.gyerekekkel járt itt 55 November közepén jártunk a hotelben. Azt gondolom,hogy nyáron is ki fogjuk próbálni, de az is lehet, hogy már tavasszal! Nekem tetszett a "dizájn" semmi csillár csak egy hajókormányra emlékeztető modern világítótest. A függöny sem hiányzott, az automata roló tökéletesen helyettesítette. A szoba kellemesen tágas, az ágy kényelmes.
A wellness rész nem nagy, de a telt ház ellenére is elfértünk. A masszázst mindenki próbálja ki. Mi a csomaghoz kaptunk két kedvezményes kupont, amit 50 perces masszázs esetén lehetett igénybe venni. Így az ár 4400 Ft-ba került, mert a kedvezmény 2e. Ft volt. Nagyon jó volt, megérte az árát. Ajánlom másoknak is. Az ételek finomak voltak, és bőségesek. Ami hiányzott, hogy gyümölcs egy db sem volt. Minden este gyümölcslevest választottam, ami nagyon finom volt! ! Összességében minden szép és jó volt! Visszatérünk! Nyuszimiss
2013. augusztus 6.családjával járt itt 55Nagyon látványos és szép hely. Családoknak kisgyermekeseknek kiválló. A konyhájuk is kitűnő, nagyon finoman főznek. A plusz szolgáltatások, amiket helyben kérhetsz szerintem drágák. Van egy ping-pong szoba ami nekünk jó kikapcsolódást nyújtott. A baldachinos fekvőhelyek a wellnes részen nagyon dekoratívak és látványosak.
2013. július 31.családjával járt itt 55 Őszi szünetben jártunk itt 10 éves gyermekünkkel, aki nagyon élvezte az animátorok nyújtotta foglalkozásokat. Máig emlegetjük a töklámpással történő átvonulást a parkon és körben a gyógyfürdő körül. Örök élmény marad! Szeretnék egyszer nyáron is eljutni ide, hogy a kinti medencéket is kipróbálhassuk.
A szobák kényelmesek és tágasak. A wellness rész tágas és tökéletes! Minden igényt kielégítő! Az ételek nagyon finomak voltak! Mindenkinek ajánlom nem fog csalódni aki ide elmegy.
2013. július 31.családjával járt itt 55 Több alkalommal jártam már itt. Különböző időszakokban őszi, tavaszi szünet idején és nyáron is. Kellemes hely. A szakácsuk nagyon jól főz, az ételek választékosak. Aki szereti a gyógyvizet, annak kitűnő választás, mert nem kell megvennie a drága tófürdő belépőjegyét, azt helyben is élvezheti! ! !
Pici gyermekkel inkább más szállodát javaslok választani, mert nekik kicsit meleg a gyógyvizes medence. Fürdésre ezen kívül csak egy kis jakuzzi van. Többi wellness rész is szép! Könnyű sétával elérhető a város központi része. Kicsit sokalltam a parkolási díjat 990 Ft!
2013. július 30.családjával járt itt 15 Én csak pokoli toronynak nevezném. 2013. július 26-28-án jártam ott. Nagy volt a meleg. A tizedik emeleten kaptunk szobát. A pokoli hőséget úgy tudtuk elviselni, hogy éjjel nyitott ajtóval aludtunk. (még szerencse, hogy megtehettük, mert a folyosó utolsó szobája volt a mienk a Ny-i oldalon)
A szállodában a 1015-ös szobában nem volt hűtőszekrény!
Kinyitottam a minibárnak vélt bútordarab ajtaját és a falat láttam. A hűtőszekrényt kiszerelték! Szóvá is tettem a recepción, ahol megtudtam, hogy a legtöbb szobájuk ilyen. Még ha fizetnének is érte, akkor sem nyaralnék ott többet. Erika