2021. október 19.a párjával járt itt 55A személyzet segítőkész, Miki fürdőbelépőt is intézett.
Az apartman jól felszerelt, tiszta.
Már többször voltunk itt és ha tehetjük visszamegyünk.
Nekünk nagy pozitívum, hogy a reggelit megkapjuk az előző napi vacsorával, így nem kell korán kelni a reggelihez. A vacsora is korán érkezik.
Ajánlani tudom, aki szeret családias hangulatú környezetben pihenni.
2016. május 12.a párjával járt itt 45 2015 karácsony másnapján érkeztünk a hotelba. Pihenni jöttünk Kecskemétre, nagyon szeretjük a várost és a fedett élményfürdőt. A hotelben lent épp bővítés zajlott, de minket nem zavartak a munkálatok, a szobánk a 2. emeleten volt. Szép, tiszta szobát kaptunk, elég kényelmes ágyakkal. A reggeli bőséges volt, változatos.
egyik délután hallottuk, hogy vendég jött a szomszédos szobába. ekkor szembesültünk vele, milyen vékonyak a falak, mert minden áthallatszott. Szinte tisztán hallottuk az ott folyó beszélgetést. :) Én úgy vagyok vele, az ember egy hotelba pihenni megy. Aznap még történt egy esemény, ami nagyon bosszantott bennünket. Egy kislány szülinapi bulijára kibérelték a földszinti rendezvénytermet. A folyosón hangoskodtak, ahol mi tartózkodtunk, valamint a zene annyira hangos volt, hogy este 10 óra után a párom kénytelen volt lemenni a recepcióra ezt szóvá tenni. A recepciós fiatalember szabadkozott, de a párom elég határozottan lépett fel ez ügyben. Kis várakozás után kopogtattak nálunk és felajánlották, hogy most azonnal átköltözhetünk az egyik lakosztályba, ami az épület ellenező oldalán volt. Mivel már aludni szerettünk volna, nem sokat hezitáltunk, csak a szükséges holmikat átvittük a felajánlott lakosztályba. Tényleg nem hallatszott ott a ricsaj. Másnap pedig áthurcoltuk az egész cókmókunkat. A tulajdonos elnézést kért, magyarázkodott, de hát gondolom, neki is a pénz beszél. :) Minden esetre jól éreztük magunkat, de nem hiszem, hogy legközelebb is ezt a hotelt választjuk pihenés gyanánt.
2016. február 5.a párjával járt itt 45 Párommal tavaly július végén voltunk az üdülőszállóban. emeleti franciaágyas szobát kaptunk, ami egyszerűen volt berendezve, kis tévével, de alvásra, pihenésre megfelelő. sok gyermekes család volt ebben az időben, őket a földszinten helyezték el. Társalgó, játékszoba is volt a földszinten.
Az étterem rész szép, az ételek változatosak és bőségesek voltak. Nagyon jól éreztük magunkat. A 3 nap/éj szállásunk félpanzióval kettőnknek 19990 ft-ba került. Nagyon jó ár-érték arány. Szívesen visszamennénk még ide, mert rabul ejtett bennünket a Visegrádi vár látványa és az onnan elénk táruló látvány.
2015. május 20.a párjával járt itt 55 Kecskemét kertvárosi részében található a vendégház. Párommal és egy baráttal voltunk ott áprilisban. a szobák nagyon szépek, modern berendezéssel, tiszták, világosak. Az egyik szobában gyerekkel érkezőknek kiságy is van! a nappali egyben a konyhával minden igényt kielégítő! Felszerelt konyha, hűtőszekrény, LED tv sok csatornával, ingyenes wifi az egész házban.
A reggeli bőséges, választékos, előre megbeszélt időpontban lehet kérni. A házigazda figyelmes, kedves, segítőkész. Csend és nyugalom! Mi kaptunk belépőt a szomszédos termálfürdőbe és a vadasparkba is. Nagyon jó volt, ha lesz férőhely, csakis a Ferienwohnung vendégházat fogjuk szállás gyanánt megkeresni. Csak ajánlani tudom!
2015. április 7.a párjával járt itt 45 Mi egy március végi napon voltunk az étteremben, svédasztalos reggelivel vártak bennünket. Nagyon megfogott az étterem régies stílusa, berendezései, tárgyai, képek, régi konyhai eszközök. Nagyon szép a berendezés. Tetszettek a boxok is, a stílusos díszítés az asztalokon.
Az ételek választékosak voltak, itt mindenki megtalálhatta a kedvére való étket, amit szívesen elfogyasztott reggelire. sokféle müzli, felvágottak, sajtok, lekvárok, kenyérféleségek, zöldségek, gyümölcsök. Mind frissen tálalva. Nekünk a párommal nagyon tetszett minden és nagyon finom volt amit választottunk. Köszönjük szépen!
2015. március 29.a párjával járt itt 55 3 nap 2 éjszakát töltöttünk el a párommal március végén. Egy internetes oldalon nyertem a pihenést, és ezt a hotelt választottam. Nem bántam meg, nagyon tetszett a csendes környék, a jó levegő. Igaz, nem sok vendég volt, mert sajnos elég rossz idő volt. Az apartman szoba tiszta volt, még főztünk is egy nap.
az úszómedence is kellemes volt, igaz, egy részén úszás oktatás folyt gyerekeknek, de nem zavart bennünket. A kültéri medence még nem üzemelt, de nyáron biztos jó lehet. A reggeli választékos volt, legjobban a régi berendezések, konyhai eszközök, képek tetszettek. Mindenki kedves volt. A szaunával felszerelt faházak is tetszettek, biztos nagyon jó lehet: :) Köszönöm hogy itt járhattam és pihenhettem!
2014. augusztus 6.a párjával járt itt 55 Július elején jártunk itt as párommal. Meglepődtem, mikor beléptünk a nekünk szánt apartmanunkba. Ragyogó tisztaság kényelem fogadott. Igaz, mi csak ezt az apartmant láttuk, de több is van. A miénk afrikai stílusú volt, lcd tv-vel, klímával felszerelt szoba, a konyhában hűtőszekrény, főzőlap, kávé- tea főző, edények, evő eszközök.
A fürdőszoba is nagyon tetszett, tisztaság mindenhol. Az udvar szépen rendben tartott, grillezési lehetőség is van és kis kerti tó veszi körül a pihenőhelyet. Mi a földszinti utcafonti épületben voltunk. Az önműködő kapuhoz kaptunk kapunyitót. Mindenki segítőkész volt és kedves. Csak ajánlani tudom, jó szívvel. Azt említeném meg kis negatívumként, hogy a konyhában lévő kazán kapcsolót be kellene fedni, hogy a vendégek ne férjenek hozzá.
2014. augusztus 2.a párjával járt itt 55 Gyönyörű, modern hotel, nagyon szép a belső tér. Az étterem is helyben található, ahol fantasztikusan dekoratív, ízletes ételeket szolgálnak fel a kedves, mosolygós pincérek. Minden ragyog a tisztaságtól, a személyzet nagyon segítőkész. Odafigyelnek mindenre, hogy a vendég jól érezze magát.
A szobában széf,nagy képernyős led tv van, amiben több nyelvű tv műsor, mini bár található. A wellness részleg a 4. emeleten működik, nagyon szép minden, a vendégek kényelmét szolgálják. A szobában az ágy nagyon kényelmes, pihentető rajta az alvás. A fürdőszoba minden igényt kielégít. Az élményfürdő közel van a hotelhez. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat a párommal.
2014. augusztus 2.a párjával járt itt 55 Nagyon szép, tiszta, barátságos a hotel. A konyha is jól felszerelt, tiszta. Figyelmesek, segítőkészek minden téren. Közel van a tófürdő, és a félpanzióhoz kapott tiketteket is a szemközti éttermekben fel lehet használni. Nekünk egy wellness lehetőség is volt a csomagban , amit a szomszédos szállodában használhattunk fel.
A reggeli svédasztalos, változatos, bőséges. Nagyon jól éreztük magunkat a párommal.