2023. augusztus 22.a párjával járt itt 55Nagyon kedvező áron tudtunk foglalni panorámás szobát a Balaton partján. A legfelső emeletről,a bárból is gyönyörű a kilátás. Az étterem nagyon választékos,színvonalas. A wellness részlegben tágas szaunák vannak. A fürdőben jó hőmérsékletű a víz,mindenféle élményelemekkel. Kényelmes ágyakkal felszereltek a szobák. Kedves és szolgálatkész a személyzet. Ajánlom mindenkinek!
2022. március 22.gyerekekkel járt itt 55Hotel Forrásban jártunk az unokákkal. Nagyszerű hely,közvetlen átjárással a fürdőbe. Minden adott volt a szórakozáshoz,a hotelben játékok,bowling,a fürdőben kinti-benti rész,gyógyvíz,csúzdák,felnőtteknek külön csendes wellness szaunákkal. Belváros közel gyalog is. Finom és választékos svédasztalos reggeli,vacsora,kényelmes szobák.
2021. október 18.barátokkal járt itt 55Nem messze a fürdőtől található ez a családias szálloda,de itt is megvan megvan minden,ami egy wellness pihenéshez kellhet!Kellemes hőfokú termál medencék,szaunák,masszázs.A svédasztalos étkezés minden igényt kielégítő.A személyzet kedves és segítőkész,a szobák tiszták és kényelmesek.Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2021. szeptember 9.a párjával járt itt 45 A Hungarospa Thermal Hotelben jártunk,ami közvetlenül a hajduszoboszlói fürdő mellett helyezkedik el. A fürdő minden korosztály ígényeit kielégíti. Van fedett,nyitott strand,csúzdapark,gyógyfürdő és egy új prémium zóna. A szállodának is van saját gyógyfürdő medencéje és kezeléseket is lehet kérni.
A reggeli,vacsora svédasztalos étkezés,ami választékos és ízletes. A személyzet kedves és segítőkész. Mindennel meg voltunk elégedve,nagyon jó ár-érték arányban.
2015. július 14.barátokkal járt itt 55Egy hely,ahol szívesen fogadják a vendéget,igyekeznek minden kívánságát megoldani,kényelmes szobákkal,hangulatos kerthelységgel,kiváló konyhával,pizzériával,fagyizóval,sörözővel és barátságos árakkal!A közelben horgásztavakkal és termálfürdőkkel.Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2015. március 25.a párjával járt itt 55 A hotel nagyon szép környezetben helyezkedik el a Mátrában,az erdő közepén,fantasztikus kilátással az étteremből és a wellness részről is egészen a Kékes tetőig. A svédasztalos étkezés pazar felhozatalú,gondolva a gyerekekre is. A wellness rész minden igényt kielégítő,felszerelve különböző élményelemekkel,ami egy kirándulás után nagyon jól esik.
A szobák is nagyon szépek,a személyzet segítőkész. Egy hely,ahová bármikor visszamennék!
2013. április 13.a párjával járt itt 55 2013 márciusában jártam a Hotel Termálkristályban. Akciós áron hirdettek 1 éjszakás csomagot. Azért választottam ezt,mert a fürdőt,ami össze van kötve a szállodával az érkezés és elutazás napján is egész nap lehetett használni. Szép,tiszta és kényelmes volt minden,az étteremben nagyon kielégítő volt a svédasztalos ellátás.
Délben menüt is lehet enni nagyon elfogadható áron. Mindenki udvarias és segítőkész. Szeretnék nyáron több napra is eljönni,mert a fürdő is nagyon jó és a környék is szép. Frőlich Jánosné 7635 Pécs Aranyhegyi dűlő 17.