2016. október 16.a párjával járt itt 35 3 nap/ 2 éj töltöttünk a szállodában. Csomag ajánlat volt, járt hozzá 2 fő demjéni barlangfürdő belépő / kb. 10. 000 érték/. Utólag modhatom,enélkül,ár értékben az àr győz a minőséggel szemben. A szoba megfelelő lett volna, ha nincs tele büdös bogárral és valmi repülő poloskafélével.
A kérésünkre jöttek porszivóval és rovarirtóval, de utánna 2 napon keresztül mi is fogdostuk a rovarokat. Megértettük hogy közel az erdő de ki se nyitottuk az ablakokat a bogarak valahonnan csak jöttek és jöttek. . . A reggeli jó minőségű szokványos magyar svédasztal. A vacsora azonban a szálloda valahonnan szerzett 4 csillagját meg sem közelíti. Unalmas ízvilág, ötlettelen menűsor/ cukkini főzelék/szállodában? / amihez semmi natúr hús feltét. . . egymás utáni napon lasagne,bolognai valamint, hogyan készítsük el a sült karajt többféle képpen hogy más étel legyen cimű verseny. . . azt már meg sem említem hogy ami elfogyott azt csak nagy sokára pótolták ha pótolták. . . A recepciós hölgyek nem mosolyognak, nem köszönték meg hogy a őket választottuk,elég unottak és passzívak voltak. . Legkedvesebb az a hölgy volt akivel a bogarakat porszivóztuk. Elutazásunkor Ő volt az Egyetlen aki jó utat kívánt. . . Ami pozitivum /de nem hotelé/ hogy a környék csoda szép, közel van Eger, és több thermal fürdő van.