2021. július 4.családjával járt itt 55 Nyíregyháza belvárosában, a Kossuth-tér mellet található ez a csodálatos Luther teaház, melyben fantasztikus shake-et választottunk. Szívből ajánlom mindenkinek, érdemes idelátogatni! Hatalmas választék, kedves és hozzáértő kiszolgálás, különleges ízvilágú teák, teakeverékek, jeges kávék, jeges teák.
Találhatóak még ajándéktárgyak, füstölők is. A teaház alkalmas egy kisebb baráti összejövetelre is. Mindenképpen visszajövünk még.
2019. április 8.családjával járt itt 55 Visszatérő vendégként minden alkalommal itt vacsorázunk, néha ebédelünk is. Az ételek minősége teljesen elfogadható, a házias ízek feledhetetlenné teszik a bakonybéli tartózkodást. Házi készítésű szörpöket ( bodza, som, csipkebogyó, birsalma, menta ) és kézműves söröket is kínálnak.
A kiszolgálás barátságos, családias hangulatú, ami arra ösztönöz, hogy máskor is visszatérjünk.
2019. április 8.családjával járt itt 55 4 éve visszatérő vendégek vagyunk Bakonybél Apartman házban, és eddig soha semmiben nem csalódtunk. Gyönyörű környezetben helyezkedik el, a kertből közvetlenül a csillagvizsgálóra lehet látni, mely a háztól néhány perc alatt elérhető. Az apartman mindennel fel van szerelve, a szobák kényelmesek, és tiszták.
A vendéglátók végtelenül barátságosak és segítő készek. Kerékpározási és asztalitenisz lehetőség is adva van. Továbbá grillezni is lehet.
2016. április 23.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Családias hangulatú étterem, a személyzet figyelmes és barátságos. A választék megfelelő, a minőség kifogástalan, remek ízek. Sok ételt megkóstoltunk, egytől-egyig levett a lábunkról az ételek különleges fűszerezése, és látványos tálalása. Itt megkóstolható sokféle házi készítésű szörp, melyek ízvilága szintén megfogott bennünket. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2013. szeptember 24.a párjával járt itt 55 A szálloda csendes helyen található, panorámás kilátással a városra. A szolgáltatás kitűnő volt, a személyzet nagyon barátságos. A konyha választéka lenyűgöző, nagyon finom és különleges ételeket szolgáltak fel. A wellness rész igazán hangulatos volt, másfél órát "pancsoltunk". A szoba légkondival ellátott, nagyon tiszta és barátságos.
Különösen tetszett a belépés és az, hogy kártyával tudtuk használni az áramot. Mindenkinek tiszta szívből tudom ajánlani ezt a kitűnő szállodát. Köszönjük!