2024. augusztus 24.egyedül járt itt 35 Látszik a törekvés a megújulásra. Sajnos - főként az étteremben - sok a régi, elhasználódott eszköz, berendezés. A foltos, ritkán cserélt terítők, a minőséginek nem nevezhető pékáru, a személyzet egy részének megjelenése, figyelmessége messze van az általam elvárttól.
Összességében kellemes volt a 3 nap, de ezek a kisebb- és szerintem a vezetőség hozzá állásának javításával
némi odafigyeléssel könnyen javítható - hiányosságok kellemetlen szájízt hagynak a vendégekben. A kapott szolgáltatás túlárazott. Imádom Sopront, de legközelebb nem ezt a szállást fogom választani. A Lővér Uszoda és strand csodás, a kuponnal kellemes volt az ott eltöltött délelőtt.
Hotel Szieszta válasza
Kedves Erika!
Köszönjük szépen a visszajelzést! Jelzését továbbítottuk az illetékes kollégák részére!
Várjuk vissza Önöket sok-sok szeretettel!
2024. augusztus 28., , Hotel Szieszta
2019. március 25.a párjával járt itt 55 Az értékelésből is látható, hogy csak az étkezéssel és a személyzettel volt 1-2 kisebb gond. A személyzet 90 %-a nagyon kedves,szolgálatkész,de volt 1-2 pincér akiről ezt egyáltalán nem lehet elmondani. A két vacsora közül a második messze alulmaradt nemcsak az elsőtől, hanem egy ilyen színvonalú szállodában elvárhatótól is.
Lehet hogy ez az esti külön rendezvénynek volt betudható , habár nem gondolom hogy a többi vendégnek ezt ilyen formában éreznie kéne. . . . Ezektől eltekintve csodás volt a szűk három nap,amit ebben a kellemes városban eltöltöttünk!