2017. május 11.a párjával járt itt 55 Nagyon szép környezet,közel van Budapesthez! Szép a szálloda,kíváló a Wellness rész. Udvarias a kiszolgálás. Az étterem kínálata nem elég választékos! A szálloda tisztasága megfelelő. A szauna szeánszok sajnos már külön fizetendők. Korábbi években ezek a szálloda szolgáltatáshoz tartoztak. A hotel a szolgáltatásokhoz is viszonyítva drága!
Nagyon sok külföldi,főként szlovák vendég van,magyarok számára drága,ezért kevesebben vannak! Azért szívesen járunk oda minden évben egyszer az Örök Ifjak csomag keretében,amit ajándékba kapunk!
2017. május 10.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon gazdag választék. Kíváló a koszt,udvarias a kiszolgálás. A 70. éves születésnapomat ünnepeltük. Még gyertyás tortát is kaptam és lefényképeztek. Felejthetetlen élmény volt. Nagyon gazdag a választék így mindenkinek kedvére való jutott! Már többször jártunk itt a fiamék ajánlották.
Volt ballagás,születésnap,évzáró megünnepelve és mindig nagyon meg voltunk elégedve a kiszolgálással,a gazdag ételválasztékkal!