2022. május 20.egyedül járt itt 15 Nagy csalódás, pedig a kialakítás alapján valami jóra számítottam. Először (és utoljára jártam) itt, a pultnál érdeklődtem, asztali vagy pultos rendelés van. A pultos sértődötten mondta, hogy asztalnál, majd jön, elfoglalt. Kiszolgáltam magam étlappal, elkezdtem olvasni.
A pultos felvette a rendelést - korhelyleves -, és jeleztem, még nem tudom, mit szeretnék inni, valamint a második fogáson is gondolkodom még. Erősködött, hogy mit hozhat inni. . . Kihozták a levest, megrendeltem a második fogást és az italt is. A leves ehetetlenül forró volt, valamint hasonlóan elsózott, szerintem újraforralt maradvány lehetett. Kegyetlenül éhes voltam, megettem, majd vártam a második fogásra több, mint fél órát. Érdeklődtem a felszolgálónál, mikor érkezik a második fogás. "Nálam rendelte? "
Nem, a kollégánál, aki a levest hozta. Ha elfelejtették, a számlát hozza. Kártyával akarok-e fizetni. . . ? Szóval elfelejtették. Jön a levesfelszolgáló, elnézést, elfelejtették, elkészíthetik-e az ételt. Nem, a számlát kérem. Becsületükre legyen mondva, nem a számlával jött vissza, hanem azzal, nem kell fizetnem. természetesen nem fogadtam el, nem ingyen elsózott leves kellene hanem enni szerettem volna, éhes voltam, vagyok - egyébként is már az értékelést írom. Sajnálják, remélik, jövök még. Biztosan nem.