2023. augusztus 24.a párjával járt itt 35 Házassági évfordulót ünnepeltük volna a birtokon, de már az érkezéskor elment a kedvünk tőle. A recepción közölték,hogy a lefoglalt és több hónapja kifizetett boros pince látogatás borkóstólóval sajnos elmarad, mert 4 főre nekik nem érdemes megtartani. ( Igy 40. 000 Ft bevételtől estek el, mert számukra így nem éri meg!
) Ezért foglaltunk itt szállást, különben annyi borvidék van Magyarországon, nem jöttünk volna ide! Amúgy a hotel a semmi közepén van, tehát más program nem akad a környéken, főleg hétköznap. A hotel étterme is túl van árazva, és a választék igen csekély. Óriási csalódás volt az egész!
2017. március 21.a párjával járt itt 55A tavasz első napjait töltöttük itt, ezen a csendes ,nyugodt, mindentől távoli helyen. A természet igazi arcát itt megismerheti az ember. A Dunakanyar végtelen látványa tárul az ember szeme elé a hotel ablakából. A különböző stílusú szobák és a reggeli gazdag választéka visszacsábít
a továbbiakban is erre a gyönyörű helyre. A személyzet kedvessége, a szobák tisztasága nagyon megfogott minket.
2016. március 26.a párjával járt itt 55 A párom által télapóra szervezett meglepetés hétvégén vettem részt. A kicsiny faluba álló kastélyba érkezve igen meglepődtem a kedves fogadtatáson. A legszebb lakosztály állt a rendelkezésünkre. A wellness részlegben is csendes magányunkban lehettünk. Ezen a hétvégén viszonylag kevés vendég volt, így a vacsorát is kettesben tölthettük el.
Úgy éreztük magunkat, mint a kastély ura és úrnője. Minden a mi kényelmünket szolgálta. Aki szeretne egy csendes téli estén elbújni a világ elől, annak feltétlen ajánlom e kedves kis kastélyt.
2016. február 25.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az éttermet régóta ismertük már. A többszöri tulajdonos váltás,és megújulás után most ismét régi fényében ragyog! Az ételek igazán kitűnőek, a desszertek pedig végre diétás változatban is megtalálhatóak.
Korlátlan ételfogyasztást választottuk, az italokat külön fizettük. Nekünk így jobban bejött az étterem ajánlata.
Remekül sikerült a születésnapi parti,melyet itt ünnepeltünk.
2015. november 27.családjával járt itt 55 Születésnapot ünnepelni mentünk a Marcsa néni vendéglőjébe. Korlátlan svédasztal előnyeit élvezve igazán jól laktunk. Az ételek frissek, finomak voltak. A választék jóval kisebb volt,mint a megszokott Trófea étterem fogásai, de a szerényebb igényű vendégek azért találnak maguknak ételeket. Azóta mindig visszajárunk ide.
Több bónuszos ajánlatukat is kipróbáltuk már. Hátránya, hogy fekvése miatt, kissé kiesik a központból az étterem.
2015. október 28.a párjával járt itt 55Nem először szálltunk meg ebben a panzióban. A kertvárosi hangulat,a családias légkör és az első osztályú konyha miatt ha Sopronba járunk, mindig itt szállunk meg. A Panzió konyhája nagyon finom ételeket készít az odalátogató vendégek részére. Minden kívánságunkat teljesítették!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2015. április 6.gyerekekkel járt itt 55 Ünnepelni mentünk a Zuglói Trófeába,mint 10 éve mindig. A hely igazán szépen megújult. A választék mindig meglep minket. Az idénynek és az alkalmaknak megfelelő étel választékkal készültek. A múltkori libamáj után, most a is a kedvencemet a sushit készítették . A tengeri halakból és rákokból is igen széles választék szolgált.
A gyümölcsök és desszertek is különlegesek voltak. Egyedül a születésnapra ajándékozott torta 10 éve nem változott, az még mindig a régimódi csoki torta. Ez is egy kicsit megújulhatna! A többi nagyon OKÉ volt!
2015. március 7.a párjával járt itt 55 A férjem születésnapját mentünk ünnepelni a sokat hallott mesés szállodába. A megérkezés remekül sikerült,már - 3 óra helyett- 11 órakor elfoglalhatuk a szobákat,így jól kezdődött a napi programunk. A szálloda már egy jó pontot itt begyűjtött nálam. A testvér szállodájuk a Bambara hotel is a program részét képviselte,mivel belépőt kaptunk a wellness részlegükbe.
Itt folytattuk a programokat. Nagyon szépen kialakított mindkét szálloda wellness részlege. A pihenést és a kényelmet profi módon képviselik. Az esti programok, vizipipázás,sajtkóstólok, Dj-k a szürke hétköznapokat is feldobták. Az esti menüket profi szakács állította össze,mert igen ízletes,választékos ételek voltak. Nagyon jól éreztük magunkat itt.
2015. február 10.a párjával járt itt 55 A Vendéglős Úr és kedves Neje nagyon értik a házias konyhát. Az ételeik és a hozzátartozó borok párosítása kitűnő ízlésről vall. Nem csalódik senki aki Őket választja. Nekünk ha Sopron felé visz az útunk ki nem hagyjuk a szíves vendéglátásukat! Ajánlom mindenkinek,aki a finom ételeket és a családias, kertvendéglőket szereti.
Leginkább a tavaszi ,nyári időszak az egyik kedvencem, amikor már a kerthelyiségben lehet vacsorázni. Tematikus borvacsorákat is tartanak!
2015. február 7.gyerekekkel járt itt 55A lányom 20. születésnapját ünnepelve jártunk a Hilton Icon éttermébe. Rendkívűl figyelmes kiszolgálásban volt részünk. Az ételek minőségiek voltak,svédasztalos ebéd volt. Az ebéd végén tortával kedveskedtek. A környezet csodás volt a Halászbástyára néző kilátással. Hát igen ez egy excluzív hely. Ajánlom! ! Mi ide fogunk járni más alkalomra is ünnepelni!