2023. szeptember 22.barátokkal járt itt 55Kiváló elhelyezkedésű szálláshely,közveltenül az Öreg tó partján. A kerhelyiségből gyönyörű a naplemente. A személyzet segítőkész, kedves. AZ udvaron hideg vizes medence található. Amit hiányoltam hogy a szálloda földszinti terasza és kertje este nincs kivilágítva,pedig este is jól esik kinn üldögélni. De összességében nagyon szép hely,csak ajánlani tudom.
Csalódás -
Hímer Termál Panzió Mezőkövesd
2018. november 14.barátokkal járt itt 25 A szállóda elhelyezkedése nagyon jó, a fürdővel szomszédságban áll. A 70es évek korabeli épületet kívül felújították, de a belső szocreálos. Ezzel nincs is nagy baj, mivel ezért az árért az ember nem vár csodát. Ellenben a tisztasággal gondok vannak.
(leszakadt zuhanyfüggöny, rozsdás zuhany, érkezéskor a Wc nem volt kellően kitakarítva)Azonban a vacsora minőségét nem lehetett kifogásolni.
2016. március 15.a párjával járt itt 45 Egri bornapokra érkeztünk a városba. A belvárosban nem találtunk már szállodát, így véletlenszerűen esett a választásunk a Panoráma panzióra. A tulajdonosnak az utcában két panziója van, mi abban voltunk, amelyben a díjnyertes kert van. Szerencsések voltunk, mert egy társaság visszamondta a foglalást, így a földszinten csak mi tartózkodtunk.
A szobánk egy teraszra és a gyönyörű kertre nyílt. A szobák tiszták, a bútorok antik jellegűek. A fekvőhely kényelmes, minőségi matracokkal ellátva (erre nagyon érzékeny vagyok). A panoráma a városra csodálatos. . . A szállás nagyon tetszett. A reggeli azonban nem volt túlságosan nagy választékú. Összességében, aki nem wellnessre vágyik annak én csak ajánlani tudom.
2016. március 8.a párjával járt itt 55A szálloda nagyon tetszetős, modern bútorokkal felszerelve.Mivel nemrégen újították fel az épületet a berendezés nagyon igényes.A tisztaság kifogástalan, a személyzet udvarias, segítőkész. A szállodához tartozó étteremben kevésbé nyerték el az ételek a tetszésemet.A szálló fekvése jó, csendes, de központi helyen van.
2016. március 8.barátokkal járt itt 55Nagyon tetszettek az élménybirtokon a középkort idéző programok,hogy korhű ruhába öltözhettünk...
A szállodával ( a kastély épületben voltunk)is nagyon elégedettek voltunk.Tetszett, hogy több fürdőzési lehetőség közül lehetett választani.
Bátran ajánlom másoknak is.Szívesen visszamennék.