2013. április 25.a párjával járt itt 55 Ha igazi olasz hangulatra, olasz ízvilágra vágysz a Balaton parton feltétlenül látogasd meg Mauro éttermet. Több éve visszatérő vendégek vagyunk, nem hagyunk ki egyetlen alkalmat sem ha Zamárdiban, vagy a környékén vagyunk. Az étterembe lépve hangos buon giorno köszöntés, olasz zene, vidám pörgős személyzet fogad.
A Tulajdonos és a Személyzet barátként üdvözöl. Miután az asztalhoz kísérnek,(mióta van terasz oda szoktunk ülni) ott terem a villámgyors felszolgáló, a rendelést felvenni. A remek szakácsok által készitett igazi olasz ételek (pl. pizzák), választékos italok (pl. Limoncello) fagylalt és kávé különlegességek, desszertek, közül nehéz a választás. Amig készül az étel, Isteni bruschetta landol az asztalon. Még soha nem csalódtam az általam választott ételek minőségében, ízvilágában. Nagy hőség idején hűtött kendőt kaptunk. A tulajdonos fia személyesen köszönt az asztalunknál, érdeklődik minden rendben van-e. Még nem tudtam negativumról beszámolni. Távozáskor hangos arrivederci-vel köszön el a személyzet. Mindenkinek ajánlom ha Zamárdiban jár próbáljon ki egy dél-olasz hangulatú éttermet, a Mauro-t.