2017. március 22.gyerekekkel járt itt 55Családommal töltöttem el egy márciusi hétvégét itt.Nagyon jól éreztük magunkat.A szobák tiszták ,tágasak voltak.Személyzet udvarias.Étterem bőséges kínálattal,finom ízekkel,előétel kínálat nagyon jó,szakácsok,pincérek kedvesek.Talán a főételeknél néhány gyerekbarát étel lehetne még.
Hotel Európa Fit válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük,hogy pozitív véleményét szállodánkról megosztotta másokkal is. Örülünk, hogy a Család minden tagjának kellemes kikapcsolódást tudtunk biztosítani. Minden részlegen igyekszünk munkatársainkkal magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtani vendégeinknek. Szeretettel várjuk Önöket vissza szállodánkba!
2017. április 11., Hotel Európa Fit
2015. április 21.gyerekekkel járt itt 55 A Bonus hétvégén jártunk itt a családommal. Nagyon jól éreztük magunkat annak ellenére, hogy az idő sajnos nem volt jó. A szobák kényelmesek,tiszták,elrendezésük nagyon praktikus,sok átlátható rakodóhely van. A wellness részleg is kiváló. Az étterem kínálatával is meg voltunk elégedve.
Bőséges volt a reggeli, vacsora is és nagyon finom ételeket kínáltak. Máskor is szívesen visszajövünk ide. Környezete csodálatos. A város nagyon közel van.
2013. november 20.gyerekekkel járt itt 35Többször jártunk már itt,összehasonlítva az előzőekkel szerintem romlott a színvonal. A wellness részleg csúszós,mellékhelyiség nem volt tiszta. Az étterem kínálata elfogadható, de semmi extra. Rontott a helyzeten, hogy az apartmanokat és a főépületet összekötő folyosó technikai okok miatt le volt zárva, így az udvaron keresztül kellett menni
vizes fürdőköpenyben. Most csak átlagosra értékelem.
2013. augusztus 5.gyerekekkel járt itt 55 A szállás kiváló. Mivel 2 gyerekkel voltunk egy szobában az kicsit szűkösnek bizonyult. Egyébként meg voltunk elégedve. Tiszta,rendes volt. A TV műsorai között több gyerekadást kellene betenni. A félpanziós ellátás kitűnő,konyhájuk első osztályu. Mindenki talál magának azt, amit szeret. Ami jó lett volna:egy-egy táncos est.
A város csodálatos, parkos. Aki elmegy ide ki kell próbálni a bringó hintót.