2021. június 22.barátokkal járt itt 556 napot töltöttünk a hotlben, kedves segitőkész személyzet, tisztaság, kényelem csend, pihenésre kikapcsolódásra kivállóan alkalmas. Mindennel felszerelt. Csak ajánlani tudom mindenkinek. " SUPER "
A szállás által feltöltött kép tökéletesen megfelel a valóságnak.
A fürdő a szállástól kényelmes sétára van.
2019. június 12.barátokkal járt itt 25Idősek vagyunk és csak a 2 és fél emeleten kaptunk szobát, (lift nincs ) viszont lejjebb fiatalok voltak. Az ágy borzasztó kemény, a szobai szekrényen nem volt ajtó, a szobában nem volt szék . Elég siralmas állapotok. Mostanában a legrosszabb szállás.
Csak 2 nap volt de örökkévalóságnak tűnt . Ide többé soha.
2019. június 12.barátokkal járt itt 25Má jus elején voltunk 2 éjszakát de elég is volt . A szállás elég gyenge csak az emeleten volt szoba, meleg víz nem volt . Nem sorolnám a hiányosságokat csak ha már rendbe hozták akkór kellene kiadni. Barátnők voltunk négyen 2szobában de mindkét szobában az ágy elég kényelmetlen. A szekrényekben fogas sem volt .
2017. december 19.barátokkal járt itt 55Öt napot töltöttünk Balfon a Kastély szállóban négyen.
Rendkívül jól éreztük magunkat. Figyelmes a személyzet, finom és bőséges volt a reggeli. 2017 október 15-20 ig voltunk a szálló vendégei. Kaptunk Soproni város nézést, az idegenvezető rendkívül kedves felkészült volt. A városnézés végén 1 pohár bór volt a befejezés . Mi csak ajánlani tudjuk a szállást mindenkinek. Köszönjük.