2020. január 5.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2 éjszakát töltöttem el itt. Nekem nagyon tetszett. Egy időutazás volt visszarepülni a 80-as évekbe. Megható volt. Mindenhol tisztaság volt. A konyhában voltak hiányosságok. pl. a csap forgott körbe, nem lehet nyitni, zárni, a tisztaság a tálcán is érdekes volt, de egyébként rendben. Egy szálloda lelke a tisztaság.
Nem számít a kora. Fura volt, hogy minden adottsága meg van egy rendezvényhez és nem használják ki. pl. mi szilveszterkor voltunk ott és nincs buli.
2019. július 9.a párjával járt itt 15 Felháborítónak tartottam, hogy megengedik a medence mellett a dohányzást. Fürdés közben 1-2 m-re a medencétől többen és csoportosan is dohányoztak. A fürdés így élvezhetetlen, mert valaki mindig füstölt az orrom alá. A recepción nem tudtak megfelelő tájékoztatást adni arról, hogy lehet vagy sem.
Csak azt hajtogatták, hogy az épülettől 5 m-re már lehet. Mivel a medence ezen kívül esik, ezért megengedik. Én pedig közöltem, hogy elhagyom a szállodát és kérem vissza a befizetett előleget, ha nem tudják ezt megoldani. Kifizették és meg távoztam. Ide biztos nem megyek többet.