2023. július 13.a párjával járt itt 45 A nyári szunet elején, egy rovid feltoltodésre mentunk kospallagra. A hely csodaszép, nyugalom szigete. az oda vezeto uton hiányzik az irányjelzo tábla. Egy behajtani tilos, erdészeti terulet jelzésu táblánál kicsit elbizonytalanodtunk. A száloda szép, rendezett kornyezetnem van, bár a sportpályákat már rég nem használta senki.
Mi egészében elégedettek voltunk, kivéve a vellnesz részleget, ahol a benti medence vize hideg volt a kinti jakuzzé meg forro, de sajnos budos. Igy másnap már kihagytuk a csobbanást. A szabadtéri strand, szép volt, de nem probáltuk, mert az is hideg volt.
2017. szeptember 9.családjával járt itt 55Egy hetet toltottunk a szallodában a csaladdal. Tiszta, kellemes hely, csak ajanlani tudom mindenkinek :) Az etterem is jo, az etelek finomak, a szemelyzet udvarias. A szálloda elhelyezese a sem rossz, csak a jobb oldali betonlyuk rontja a komfortérzetet. A etelek felszolgalasa rendben,a gyumolcsok nem voltak az igaziak :( lehet nem hazai volt. Osszesegeben nagyon jol ereztuk magunkat :)
2016. április 2.barátokkal járt itt 45 Húsvét alkalmával jártunk a szállodában. Kellemes hely, távol a város forgatagátol, kellemes volt a kiszolgálás, kedves a személyzet. Elegendő parkolási lehetőség. Az udvar tavaszi pompában. Virág, bokor, állatkák. Az ételek kiválóak, a választék bőséges, gazdag. A szoba kellemes, tiszta. A vellnesz részleg kicsit anyátlannak tűnt.
A gépek nem működtek rendesen, hiányos volt a világitás, az uszómedence pedig hideg :) Egészében véve jól éreztük magunkat.
2015. április 8.barátokkal járt itt 55A hotel kis táraságunknak nagyon tetszett, jo parkolási lehetoség, kedves fogadtatás, készséges és segítokész személyzet. Izletes ételek, gyors kiszolgálás. A honlap huen tukrozi a szállodát, annak hangulatát. Tisztaság csend, jo programok. A kisvonatos kirándulás nagyon jo volt, az idegenvezeto talpraesett, jol tájékozott. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki pihenni, kikapcsolodni vágyik. :)
2013. november 20.barátokkal járt itt 45 Augusztus utolso hétvégéjét toltottuk a Hunguest Hotel Flóra szállodában. Tisztaság, kellemes kornyezet, jo kiszolgálás. Az étterem szuper, finom ételek. Díjaztuk az átjárást a furdobe, ahol épp a víz alatti hoki vb zajlott. A ddig azt sem tudtuk, hogy létezik ilyen sportág, de nagyszeru élményekben volt részunk.
A kicsit érkezéskor leparkoltuk és csak hazainduláskor kellett bestartolni. Gyalogosan és a kis városnézo vonattal minden látnivalot el lehetett érni. Koszonettel:Erzsok és baráti kore
2013. augusztus 13.a párjával járt itt 45Három éjszakát toltottunk el a párommal ebben a szállodában, a kornyezet gyonyoru, az épulet kész labirintus, de jo. A szolgáltatásokkal elégedettek voltunk, az ételek ízletesek voltak, a személyzet kedves volt. A vellnesz részlegen nekunk a víz hideg volt. Egészében véve kelleme kikapcsolodást nyújtott a szálloda. Ajánlom mindenkinek,aki pihenésre vágyik.