2015. március 16.gyerekekkel járt itt 45 Családommal Február utolsó hétvégéjét töltöttem itt. A szállás megrendelése telefonon és interneten igen egyszerű és gyors volt. A megérkezés után villámgyorsan elfoglalhattuk a szobákat, amelyek még jobbak voltak, mint amit amit a képek után elvárhattunk volna. A szállodai kiszolgálás nem csak gyors és szívélyes volt, de mindenre kiterjedően precíz.
A wellness részleg is megfelelő volt az elvártnak. talán egy kicsit hosszabb nyitva tartás nem ártott volna. Sajnos a városban március végéig szinte semmi sem volt nyitva, de ez hosszú hétvégén még kevésbé volt zavaró. Az étkezés méltó volt hotel nevéhez, mi talán egy kicsit túlöltözködtünk. Sajnos a cukrászda az csak cukrászda, a koktél az nem koktél ezért azt senkinek sem ajánlom, de a sütemények azok tökéletesek. Nekem a belső garázs használata sem okozott problémát, a végén az elszámolás gyors és korrekt volt. Összességében így ebben a szezonban igen ajánlható igen magas színvonalú de még nem túl drága szállás.