2018. augusztus 27.gyerekekkel járt itt 55 Egy nagyon hangulatos kis hely, amit olvasói értékelések alapján kerestünk fel és nem bántuk meg. Én személy szerint nem vagyok oda a hamburgerért, de ez nagyon finom volt. Közepesen átsütve kértem a húst, ami még inkább kihozta az ízét, a hagymalekvárral együtt isteni ízkombináció.
A díszítés is illik a helyhez, magyar, illetve külföldi rock zenekarok képei vannak a "falon" és kellemes zene szól. A limonádé is nagyon finom, és ötletes egy befőttes üvegben tálalva. A hamburgereket menüben adják, körettel és káposztasalátával, bár mindkettő elég kis adag, de azért a hamburgerrel együtt elég egy főnek. Ha valaki egy igazán finom hamburgert akar, ne hagyja ki e Rock Burgert :)
2018. május 28.gyerekekkel járt itt 55 Május utolsó hétvégéjén fiammal két futóversenyre mentünk Balatonfüred környékére, és szállásként a Hotel Margarétát választottuk. Nem bántuk meg. Már a korábbi egyeztetések alkalmával is mindig nagyon segítőkészek voltak a szálloda alkalmazottai és ugyanezt a figyelmet tapasztaltuk ottlétünkkor is.
Nem ez a hotel van a legközelebb a Tagore sétányhoz és a Balatonhoz, de egy kisebb sétával könnyen elérhető és jó érzés volt a tudat, hogy a Margarétába megyünk "haza". A személyzet nagyon kedves, a szobák tiszták és hangulatosan berendezettek, a mi kilátásunk a külső medencére nézett és nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Az ételek nagyon finomak és ízlésesen vannak kitéve, a választék nem túl nagy, de szerintem mindenki meg tudja találni a maga kedvenceit. A wellness részleg kicsit talán lehetne bővebb, egy gőzkabin talán elférne, de összességében azzal is elégedettek voltunk. A távozáskor azt mondtam a recepción, hogy nagyon jól éreztük magunkat, és igazi gyöngyszem a szállodájuk. Ezt most is így gondolom, ha valaki egy igényes, meleg hangulatú helyet keres, mindenképpen menjen el ide.
2017. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 45 Nagyon hangulatos, kedves kis szállás a város közepén. A szoba nem túl nagy, de nagyon jól felszerelt, saját kis fürdő/wc-helyiséggel, egy közös használatban lévő konyha van, de ez egyáltalán nem jelent kényelmetlenséget. A vendéglátónk nagyon segítőkész volt, hamarabb is érkeztünk a megadott időpontnál, de ez sem volt probléma, kedvesen fogadott minket és elfoglalhattuk a szállást.
Az udvaron lehet sütögetni, és egy fedett, nagy asztalnál lehet kint is étkezni. A tetőtéri ablakok miatt nagyon meleg volt és megállt a levegő a szobában, de ez nem a szálláshely "hibája", mindenhol kánikula volt :). Közel van szinte mindenhez, nagyon jó az elhelyezkedése. Mindenképpen ajánlanám azoknak, akiknek nem a luxus körülmények számítanak, hanem a szívélyes vendéglátás.
2017. április 7.gyerekekkel járt itt 25 Mindeddig egyszer jártam csak ezen a helyen korábban, most hétvégén egy futóverseny után volt hozzá újra "szerencsém". 14 óra körül érkeztünk, a meghirdetett menünek már csak halvány nyoma volt, ezt azért írom, mert bár volt még a menüből 3 adag, ez már teljes mértékben élvezhetetlen volt.
A hús olyan száraz volt és rághatatlan, hogy én, aki egyébként imádom a húst és ezt mindig megeszem mindenhol, ott hagytam több mint a felét. Volt ugyan szaft, de ezt csak külön kérésre és szájhúzással egybekötve kaptam a húshoz, ami még így is borzasztó volt. Ezt a majdnem 3 adagnyi rizzsel próbálták kárpótolni, ami azért nyilván nem ugyanaz. A pénztárnál kb. 10 percet várt a párom, hogy fizethessen, végül leült enni, mert az egyébként is hideg étel már várta őt. Amikor elkezdett volna enni, máris megérkezett a kiszolgáló hölgy, ezzel megszakítva az étkezésünket. Javaslom, hogy ne engedjék, hogy a mennyiség a minőség rovására menjen, mert egy ilyen szép környezetben, tiszta étteremben nagy csalódás az ehetetlen étel.
2017. április 7.a párjával járt itt 35 Nagy várakozással érkeztünk a panzióba, amit írtak róla, nagyon vonzó volt és persze maga Dobogókő is egy általam nagyon kedvelt helyszín. Az első "meglepetés" az érkezéskor ért minket: a panzió közvetlen környezete rendkívül elkeserítő látványt nyújtott, gyakorlatilag egy szemétdomb.
Azért leparkoltunk, és elindultunk bejelentkezni, de míg beértünk a panzióba, egy füsthegyen kellett átverekedjük magunkat, valamiért pont az egyébként szépen megcsinált bejárat mellett van kialakítva a dohányzásra kijelölt hely, ahol a személyzet minden egyes tagja (akikkel az 5 nap alatt találkoztunk) elég sűrűn megfordul. Bejelentkeztünk, megkaptuk a szobánkat, ami hogy-hogy nem, pont a szemétdombra nyújtott kilátást. Párom ettől eléggé felháborodott és szóvá is akarta tenni, de nem tettük. A szoba olyan, amilyen, szépen berendezett, de a fürdőszoba elég csapnivaló. A csap csöpögött, csak kisebb erőfeszítéssel lehetett elzárni,a meleg vízre jó esetben 3-4 percet kellett várni. Ehhez képest pozitív "csalódást" jelentett az éttermi kiszolgálás, vagyis maga az étel, mert a kiszolgálás hagy némi kívánni valót maga után. A gyertyafényes vacsora külön kérésre volt csak elérhető, egy már több mint félig leégett csonkot gyújtottak csak meg, amikor kértük. Az étel minőségével nem volt gond és a mennyiségével sem, nagyon finoman főznek, és bár egyik este nagyon sós volt a vacsora, általánosságban semmi panaszunk nem volt. A csomag, amit vettünk, 2 éjszaka volt, félpanzióval, termálfürdő belépővel, mi ebből kettőt vettünk, vagyis 2*2 éjszakát voltunk ott, mégis egy alkalomra kaptuk csak meg a belépőket, a 2. csomag mellé járó "el lett felejtve". Ami miatt mégis jól érzetük magunkat, hogy a környezet szinte mindenért kárpótolt, maga a vidék gyönyörű és nagyon jókat kirándultunk. A panzió szerencséje szerintem, hogy ebben az időszakban alig volt más szálláslehetőség a településen/környéken, ezért van ekkora forgalmuk, az ellátás ezt semmiképpen nem indokolná. Javasolnám, hogy kicsit igényesebbek legyenek magukra és a közvetlen környezetükre, egy ilyen világszerte ismert településen azért ez lenne a minimum elvárás. . .
2016. február 9.családjával járt itt 45 Egy szombati program után jártunk ott családommal, és bár nagyon sokan voltak, sikerült egy 3 fős asztalt találni a kedves pincérnek. Sokféle étel van, az embernek sokszor már csak a szeme kívánja, de annyira gusztusosan vannak tálalva, hogy mindig megvan az a "még ezt megkóstolom" érzés.
A levesek nagyon finomak voltak, a főételek is, nagyon változatos igényeket is kielégítenek, szerintem itt mindenki megtalálja, amit szeretne. Az ár/érték arány teljesen megfelelő, szerintem viszont célszerűbb lenne pár száz forinttal többet kérni és korlátlan üdítőfogyasztást is belevenni. Az is jó, hogy a gyerekek fogyasztása kedvezményes, hiszen lényegesen kevesebbet esznek, mint egy felnőtt. Egyetértek azokkal, akiknek a sütivel, fagyival gondjuk volt, szerintem is egyhangú és egyízű is a választék. Ezen a téren van még mit fejlődni. De összességében pozitív élményekkel távoztunk és biztosan felkeressük még a jövőben ezt a helyet.
2015. október 16.gyerekekkel járt itt 55 Nemrég volt a fiam elsőáldozása és utána egy kis ebédet terveztünk, amire a Napsugár éttermet választottuk. Svédasztalos fogadás várt minket, pont olyat kerestem, ahol egy befizetett összeg után korlátlanul fogyaszthatunk. Nem csalódtunk, minden nagyon finom volt, változatos volt a kínálat, és a zene is nagyon kellemes volt.
A személyzet rendkívül kedves volt és segítőkész. Már az asztalfoglaláskor is sokat segítettek, és gyönyörűen megterített asztal várt minket. Annyit ettünk, hogy már szinte járni sem tudtunk :) A desszertig el sem jutottam, addigra teljesen jól laktam. Nagyon tudom ajánlani mindenkinek, és köszönjük a kedves vendéglátást!
2015. augusztus 18.a párjával járt itt 45 Vasárnap a párom egy hangulatos kis helyre vitt el, így külső alapján nem gondoltam valami nagy számra, de mikor odaértünk, a finom illatok már magukkal ragadtak. Aztán bementünk, és nagyon kellemes meglepetés fogadott: udvarias, kedves személyzet, és egy igazán hangulatos kerthelyiség.
Ahogy leültünk, már jött is a pincér, és a sok kérdésünkre nagyon türelmesen válaszolt, mire sikerült kiválasztani a menüt. A levest aránylag gyorsan megkaptuk, és mikor azzal végeztünk, nem sokkal utána már a főétel is megérkezett. Az ételek nagyon finomak voltak és bőséges mindkettőnk számára. Sok idő telt el, mire még a desszertnek is jutott hely :) Nagyon sokan voltak ott, a pincérnek sokfelé kellett figyelni, mégis mindenkinek pontosan hozta/vitte a megrendelt ételt. Mindenkinek ajánlom, aki finom ételre és kellemes helyre vágyik.
2015. június 23.családjával járt itt 55 Egy szombati családi program után sok éttermet néztünk végig, míg végre helyet találtunk 8 főnek. Megérte keresgélni és várni, mert olyan minőségű ételekkel találkoztunk, amivel nem mindennap találkozik az ember. Kedves személyzet fogadott, maximálisan figyelembe vettek minden kérésünket, aránylag gyorsan hozták az ételeket is.
A füstölt sajtkrémleves egyenesen mennyei :). Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nincsenek elszállva az árakkal, nagyon nagy adagot adnak (a párom kicsit kevesellte a húst, de a köret azért elég sok volt :) ). Nagyon jól éreztük ott magunkat és nagyon finomakat ettünk. Ajánlom mindenki figyelmébe.
2015. június 23.gyerekekkel járt itt 15 A kezdeti pozitív tapasztalat után óriási csalódás volt a szálloda. Gyorsan sikerült lefoglalni és jó áron a szállást, telefonon keresztül megegyeztünk egy fix árban, SZÉP kártyás fizetéssel, ami a helyszínen megváltozott. Mikor mondtuk, hogy a szabadidő alszámláról fizetnénk, akkor a recepción közölték velünk, hogy ebben az esetben 10 %-kal többet kell fizetni.
Évek óta használom már a szabadidő zsebbel a kártyámat, még sosem fordult ilyen elő. Mivel már késő volt, és nem tudtunk máshova menni, kifizettük, rossz szájízzel (természetesen azóta utánajártam és semmi jogalapja nem volt ennek a plusz költségnek). Ezt "lenyeltük", a másnapi reggelit kevésbé sikerült, egy tányéron hoztak pár szelet felvágottat és zöldséget, 6 kenyérszelettel, és kb. ennyiből állt a reggeli. Nagy csalódás volt mindannyiunk számára, nem javaslom a szállodát senkinek.