2016. január 5.gyerekekkel járt itt 55 Többször is voltunk már ezen a gyönyörű helyen, mert egészen egyszerűen tökéletes: a szálloda gyönyörű, az apartmanházak minden igényt kielégítenek (voltunk már télen is, nyáron is! ! ! ! ), a kibővített wellness rész nagyon jó, de a mi örök kedvencünk a kinti gyógyvizes medence marad, ami éjjel nappal látogatható!
Nagyon jó meleg a vize, az élmény elemeket kedvünk szerint kapcsolhatjuk be. Az ételek és a kiszolgálás is kifogástalan!
2016. január 5.a párjával járt itt 55 Tökéletes a szálloda, a szobák, a wellness, az étterem, a személyzet, egyszóval "mesés". . . . visszatérünk! ! ! Nagyon hangulatos, hogy mindenhol sejtelmes fények vannak, a fürdőben a sok színes lámpa kikapcsol, megnyugtat. A tepidáriumban lévő padok, hát egyszerűen fantasztikusak! ! ! !
A bárban lévő "pihenő sarok" a párnákkal, szőnyegekkel nagyon kényelmes, hivogató! Egész biztos hogy még visszatérünk!
2016. január 3.gyerekekkel járt itt 25 Egyszóval katasztrófa. . . ez a szálloda messze nem 4 csillagos. . A szobákban szinte semmi pakolási lehetőség nincsen, a pótágy olyan kényelmetlen, hogy nem lehet rajta aludni. A teraszról a kilátás: 2 méterre egy zsákokból felrakott fal :) felemelő! Az első reggelinél az előző esti terítő volt fent, az előző esti ételmaradékkal.
Saláták egyáltalán nincsenek sem reggel, sem este. A 4 *-os részből a wellnessbe egy fűtetlen hideg folyosón kell átmenni (de az étterembe is), lépcsőn le-fel, akadálymentesítés zéró (babakocsival, kerekesszékkel megközelíthetetlen! ! ! ! ! ! )! Az újévi reggelire felszolgált száraz pékáru verte ki igazán a biztosítékot. . . . Az összes kenyér, kalács, kifli stb. . . kemény, száraz volt. Magyarázat: az összes pék zárva van :). Azért mindenki tudja, hogy egy pékáru megfelelően tárolva pár napig friss marad. Itt kemény volt. Egyszóval: hatalmas csalódás. Nem is értem, honnan a negyedik csillag. A három is megkérdőjelezhető. NEM ajánlom a szállodát, főleg olyanoknak nem, akik az igazi négycsillagos szinthez vannak hozzászokva.
2016. január 3.gyerekekkel járt itt 45 Ez a szálloda nagyon messze van a 4*tol. Az átjárás a 3 es 4 *os szárny között egy fűtetlen folyosón tortenik (wellness utan vizesen, köntösben ez kifejezetten szörnyű, a kislányunk meg is betegedett). A medencék kicsik, a jacuzzi meg kisebb. Lépcsők mindenhol, le fel, akadálymentesítés nulla (babakocsival lehetetlen közlekedni).
Első reggelinél az elozo esti etelmaradekos terito fogadott. Az újévi reggelinél száraz pékárut szolgaltak fel, mondván nincs nyitva egy pek sem Miskolcon. Felháborító. Miert nem taroltak akkor megfelelően? ? ? ? ? Egyszóval ez egy gyenge 3* os szint. Nem ajánlom!