2016. október 21.a párjával járt itt 55 A legjobb szálloda, amelyben valaha is volt szerencsénk megszállni. Már az első belépéskor magával ragadja az embert a szálloda elegáns, mégis barátságos hangulata, amit a végtelenül kedves és közvetlen recepciós hölgy mosolya csak még inkább tetézett. Már a recepció felé sétálva úgy érzi az ember, hogy jó helyen van.
A szálloda hangulata a folyosók és a szobák elrendezéséből adódóan nagyon különleges. A szálloda minden része ízlésesen berendezett, nyugalmat és melegséget áraszt magából. Ez az érzés azonban a szobába belépve teljesedik ki igazán. A szoba tökéletes méretű, igényesen berendezett, a hozzá tartozó fürdőszoba meglepően tágas és nagy örömünkre káddal felszerelt volt. A szálloda wellness részlegével is maximálisan elégedettek voltunk. A két nagyméretű medence és a jakuzzi pont elég teret biztosított ahhoz, hogy minden vendég kényelmesen elférjen, senki ne szoruljon ki a wellnessből. A szomszédos gyógyfürdőbe biztosított közvetlen átjárás által pedig tényleg mindenki megtalálhatta saját maga számára legideálisabb medencét, szaunát. Személyes kedvencünk a szálloda étterme volt. Nemcsak hatalmas választékával, de az feltálalt fogások minőségével, ízletességével is maximálisan elégedettek voltunk. A hotelben töltött idő alatt nem fogyasztottuk kétszer ugyanazt az ételt. A felszolgálók egytől egyik kedvesek és udvariasak voltak, a tálalókat villámgyorsan feltöltötték, ha egy fogásból már csak kevés volt, soha semmire nem kellett várni. Ez az a szálloda, ahova még biztosan visszatérünk.