2014. február 9.a párjával járt itt 55 Párommal jártunk itt több alkalommal, gyönyörű elhelyezkedés, udvarias kiszolgálás, segítőkész hozzáállás, finom borok, családias hangulat, kényelmes szobák, szuper wellness, étterem felülmúlhatatlan, csak ajánlani tudom másoknak is! A pincelátogatást nem szabad kihagyni, pedig nem szoktunk borozni.
Itt úgy belejöttünk, hogy ahányszor itt járunk, mindig betárazunk otthonra is. Ahogy itt csinálják, azt hívják csupa nagy betűkkel VENDÉGLÁTÁSnak! Gratulálunk. Pap István, Budapest
2014. február 9.a párjával járt itt 55 2013 márciusban és 2013 decemberben is itt jártunk feleségemmel. Csak jót tudok írni és gratulálni tudok Rácz úrnak, hogy így össze tudta hozni a csapatot. Semmivel nem volt problémánk, mindenki udvarias, mosolygós volt, a pincelátogatás szuper volt, az étterem családias, meghitt, tiszta, az ételek minősége és mennyisége kifogásolhatatlan!
(Gomba sztrapacskát csak itt lehet enni a világon! Nem is akármilyet). A borok Isteniek. A welness rész bármelyik 5 csillagos hotel színvonalán túlmutat, a szabadtéri termál és úszómedence szuper! Többször el fogunk ide látogatni és barátainknak is tudjuk ajánlani!