2015. október 13.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Minden tekintetben meg voltunk elégedve az étteremmel. Csirkét ettem kapros juhtúrós palacsintával, isteni volt. Ár-érték arányban is elégedettek vagyunk, SZÉP kártyával is lehet fizetni. Felszolgálókkal többé kevésbé elégedett voltam, egy fiatal lány volt eddig, aki nem volt túl szimpatikus, és figyelmes.
Egy felszolgáló volt, akinél fizettem, eddig ő volt a legszimpatikusabb. Tetszik a park, az állatok és a tó. Tökéletes hely beülni a pároddal, vagy legutóbb barátokkal voltunk. Jól éreztük magunkat. Figyelmes gesztus a kínáló falatka étkezés előtt.
2015. október 13.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Elégedettek voltunk a szálláshellyel. Évforduló alkalmából jártunk Cserszegtomajon. A reggeli, és a vacsora nagyon finom volt. A szoba tágas. Szép tavaszi hétvégét töltöttünk el a szálláshelyen. Csak párom próbáltam ki a wellness részleget. Legközelebb is szeretném kipróbálni a wellness részleget, páromnak nagyon tetszett.
A minket fogadó recepciós hölgy nagyon kedves volt. Lehetett SZÉP kártyával fizetni, ami pozitívum.
Club Dobogómajor válasza
Kedves Vendégünk!
Nagy örömünkre szolgál, hogy jól érezték Magukat nálunk és elégedetten távoztak szállodánkból. Bízunk benne, hogy a jövőben is még vendégül láthatjuk Önöket!
2015. október 20., Club Dobogómajor, vendégkapcsolati manager