2019. május 25.családjával járt itt 55Régóta járunk az étterembe, és bár voltak személyi változások, a színvonal maradt számunkra kiváló szintű. A svéd asztal a kedvencünk, mert sokrétű, a háziastól kezdve a modernebb fogásokig, mindenki találhat magának valót. Finomak az ételek, nagy a választék, jó hangulat és kiszolgálás, más nem is kell! Ajánlom!
2019. május 25.családjával járt itt 55Négyen ebédeltünk, mindannyian nagyon elégedettek voltunk. 2 személyes tálakat ettünk, amelyek adagjai birkózóknak is elég lehet, ráadásul nagyon ízletes volt minden étel. A csülök egyszerűen fantasztikusan volt elkészítve, aki szereti, annak mesés élménybe lehet része. Megyünk máskor is, amikor tudunk!
2019. május 25.a párjával járt itt 55Több alkalommal étkeztünk ezen a nagyszerű helyen, ahol mindig teljesen elégedettek voltunk. Kiváló és felejthetetlen élményben részesültünk minden ebéd elköltésekor, azóta "Muszaka" az egyik becenevem. Kedves személyzet, gyors kiszolgálás, kiváló ételek és italok, jó fekvés... kell ennél több? Ajánlom!
2019. május 24.a párjával járt itt 55Jó fekvés, kényelem, szép kilátás, kiváló étterem, jó ár-érték arány, minden nagyszerű! Pihenésre, kirándulásra kiváló, gyönyörű tájak, látványosságok a közelben. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a csendet, nyugalmat, szeret kirándulni, pihenni.
2018. augusztus 10.a párjával járt itt 55A város legjobb étterme, magas színvonal minden tekintetben, jó árakon. A kiszolgálás is tökéletes, az étlap is változatos. Mindenkinek ajánlom.