2015. április 11.a párjával járt itt 55 Sajnos csak 2 éjszakát töltöttünk itt, de 110%-osan meg voltunk elégedve a hellyel! Személyzet kedves, segítőkész, az ételek elég nagy adagok, de még annál is finomabbak, semmiben nem szenvedtünk hiányt. A háztól induló turistaútvonalakon elindultunk. . .
és bár órákig tudnék mesélni az élményről, de itt most csak a szállást kellett jellemezni részletesen :) Tehát aki nyugalomra vágyik, szereti a természetet, szeret túrázni, annak ajánlom! :) Szerintem 5-ös skálán 6 pont :) Ki merem jelenteni, hogy ide még párszor visszatérünk :)
2014. június 6.a párjával járt itt 55Bár csak 1 éjszakát töltöttünk az Édes romantika csomag keretein belül párommal az egyik faházban, de nagyon pozitív élmény volt. A faház felszereltsége, a nyugodt környezet, a benne található szauna is felejthetetlen élményt nyújtott. Érkezésünk után a masszázs is nagyon jól esett, a személyzet pedig kedves volt. Összességében nagyon jól éreztük magunkat.