2017. március 9.gyerekekkel járt itt 55Szép, tiszta apartmanok, jól felszerelve. Két Gold és egy Silver apartman volt a miénk. Wellness rész nem túl nagy, de így télen, hétköznap bőven volt hely a medencében és a jakuzzikban is. A személyzet nagyon kedves volt. A naplemente egyébként gyönyörű a jakuzziból! :-)
2017. március 8.gyerekekkel járt itt 55 Pár napja jártunk itt, barátokkal és a családdal. Kellemes hangulat, tisztaság, kedves, mosolygós pincérek, finom ételek. Gyerekekkel nagyon barátságosak voltak. Menüt ettünk, nagyon finom volt ( ha jól emlékszem 4 féle étel közül lehetett választani). A húsleves télis tele hússal, na utána a főétel már nehezebben csúszott le :-) de nagyon finom volt.
A gyerekek külön asztalnál ültek, tetszett nekik (és nekünk is) hogy a pincér tőlük kérdezte meg mit fogyasztanak. Amikor leesett a villa, azonnal adtak másikat, nem kelletlenül, hanem nagyon kedvesen! Csak dícsérni tudom, és ha legközelebb Siófokon járunk, biztos hogy itt ebédelünk! Jó választás volt! :-)
2015. augusztus 1.gyerekekkel járt itt 55Idén is Fonyódon voltunk nyaralni, és minden nap itt ebédeltünk vagy vacsiztunk. A helyzet változatlan, finom ételek, türelmes, udvarias kiszolgálás. Az árak nem emelkedtek a tavalyihoz képest. Több visszajáró vendégük is volt. Talán nem véletlen . . . :-) Szép kártyát elfogadnak. Bármikor Fonyódon járunk, ide biztos hogy betérünk :-)
2015. január 11.gyerekekkel járt itt 55 Karácsony előtt jártunk az étteremben családommal. Sokat hallottunk róla, ismerősök dicsérték, gondoltuk kipróbáljuk mi is. Nem csalódtunk! Az ételek minősége, mennyisége, ára kifogástalan! Vannak megszokott ételek is, de vannak különlegesek is, szerintem mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.
A pincérek udvariasak, a kiszolgálás gyors. Az étterem nagyon jól néz ki, érdemes kipróbálni. Megfogadtuk, hogy ezentúl többször fogunk idejárni :-)
2014. október 12., csoporttal járt itt 55 Sokan voltunk, a kiszolgálás mégis nagyon gyorsan, rugalmasan ment. Hozzáteszem mindenki az étlapról választott ételt, nem volt előre megrendelve. Az ételek minősége, mennyisége kifogástalan! Az árak nagyon jók. Tisztaság mindenhol. Nyáron a gyerekeim már jártak itt, rokonokkal, és most egyik kisfiamat elvittem az osztálytalálkozóra, aki nagyon örült hogy ismét ebben az étteremben van.
Ő nagyon válogatós, de itt öröm volt nézni ahogy eszik :-) A húsleves cérnametélttel különösen finom volt :-) A legközelebbi kőszegi kirándulásunkkor biztosan itt ebédelünk!
2014. augusztus 24.gyerekekkel járt itt 25 Jót nem tudok írni . . . beléptünk az étterembe, a pincér majd fellökött minket, no nem azért hogy a kívánságainkat lesse . . . köszönni náluk nem szokás, kifele menet is próbálkoztunk, de hiába. A leves amit kértünk savanyú volt, szinte ehetetlen, pedig jól esett volna a meleg leves, aznap épp szakadt az eső, nagyon hideg volt.
Na mindegy! A gyerekek miatt pizzát kértünk, ami az átlagosnál jóval rosszabb volt, persze lehet nem a pizza a specialitásuk, de akkor ne tegyék fel az étlapra. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. A kiszolgálás lassú volt, pedig nem volt tele a csárda. A pincérek nagyon barátságtalanok voltak. Ide többet biztos nem megyünk. . .
2014. augusztus 21.gyerekekkel járt itt 45Finom ételek, gyors, udvarias kiszolgálás. Tisztaság. Menüs étkeztetés is van. Az árak kicsit magasabbak mint közvetlenül a Balaton parton található éttermekben. A kockás abroszok különösen tetszettek :-) Sok hely van, nagyobb társaságok is letudnak ülni egy asztalhoz. Gyerekeknek külön menü van. Csak ajánlani tudom.
2014. február 17.gyerekekkel járt itt 55 Csendes, zsákutcában található az apartman. Udvaron lehet parkolni, gyerekeknek füves udvar, homokozó, hinta. Két apartmanjuk van, egyik emeletei, másik földszinti, mi az alsóban laktunk, tisztaság, rend jellemző mindenre. A házigazdák nagyon aranyosak, kedvesek voltak. Egyáltalán nem zavartak a pihenésünket, a gyerekekkel is nagyon jól szót tudtak érteni.
Csak ajánlani tudom mindenkinek. Igaz, pár éve voltunk, de a házigazdákat ismerve, szerintem a színvonal nem változott. Árban is nagyon jók. Egy képet is találtam a nappali-konyháról. Szép bútorok, tiszta evőeszközök.
2014. február 17.gyerekekkel járt itt 25Asztal foglaltunk, mégis másfél órát vártunk az ételre, gyerekek már nagyon éhesek voltak (és mi is). Mikor kihozták, szinte minden hideg volt. Arról nem beszélve, hogy az étteremben is hideg volt. Szóval csalódás az egész. A pincérek udvariasak voltak nagyon, elnézték hogy a gyerekek fel-alá rohangáltak (ami másfél óra várakozásnál nem meglepő, lehet ezért nem szóltak rájuk).
2014. január 18.gyerekekkel járt itt 55Szeretünk ide járni, ma este is megyünk :-) Tisztaság, finom kaják, kedves kiszolgálás, csak ajánlani tudom. Nem kell sokat várni az ételekre, mindig frissen, melegen hozzák ki. És annyit adnak, hogy másnapra is marad :-) a helyet érdemes előre lefoglalni, mert sokszor van telt ház, ami nem meglepő :-) gyerekekkel megyünk általában, ők a gekkó miatt szeretnek ide járni :-)