2017. január 9.a párjával járt itt 25Nem értem,hogyan lehet****-os ez a hely. Az étel kínálat rettenetesen silány,és még abból sem jut,ha nem az étkezési idő elején mész. A tányérra rászáradva az előző napi menü. Desszerttel nem, gyümölccsel elvétve találkoztunk. A wellness részleg nevetséges, köze nincs ehhez a szóhoz! A személyzet fele modortalan,kritikán aluli! A masszázs jó volt.
2016. október 6.a párjával járt itt 45Szép, csendes környezetben remekül lehet pihenni. Tavaly augusztusában jártunk ott ezt megelőzően, akkor az étel kínálat választékosabb, és jobb volt, minden tekintetben. A szobák kényelmesek, tiszták, és nem hallani a környező zajokat, pedig esküvős hétvégén voltunk ott. Nagyon kellemes pihenést kínál a tó és a körülötte lévő zöld övezet. Örömmel fogadtuk a jakuzzi beüzemelését.
2013. december 27.a párjával járt itt 45Ez év októberében töltöttünk ott egy hosszú hétvégét a párommal.
Az étkeztetés kiváló, választékos, finom és bőséges. A wellness részleg minden igényt kielégítő. A szobában a szőnyeg igen kopott és foltos, ami kissé meglepő volt egy ****-os szállodában. Egyébként igen magas az árfekvés a többi hasonló minősítésű szállodához képest.
Nem biztos, hogy következő lehetőségem során ismét ide megyek.
2013. december 27.családjával járt itt 45Szeptember utolsó hetét töltöttük ott családommal négyesben. A szobák kényelmesek, tiszták, ennek ellenére hangyák raja lepett meg bennünket mindkét szobában. Az étterem kínálata, az ételek minősége jó. Nekünk hiányzott, hogy nem volt drink bár. Jól esett volna esténként koktélozni egyet. A fürdő részleggel maximálisan elégedettek voltunk. Alkalomadtán szívesen megyünk újra.