2014. augusztus 27.a párjával járt itt 55 Idén januárban 3 napot töltöttem párommal a Szindbád Wellness Hotelben. Elég jó ajánlatot sikerült kifognunk, így viszonylag olcsón jutottunk el oda. Félpanziós ellátást kértünk, a büférendszeres reggeli és vacsora szuper volt. Alig tudtunk válogatni a sok ízletes fogás között. Ebédet ugyan nem kértünk, de a második napunkon azt is az étteremben fogyasztottuk.
Kicsit tartottunk tőle, hogy nagyobb összeget fogunk otthagyni az ebédért, de nagy meglepetésünkre nem így történt. Nagyon finomat ebédeltünk és hatalmas adagot kaptunk. A személyzet nagyon udvarias volt.
2014. augusztus 27.barátokkal járt itt 45 Barátságos kis cukrászda, Szekszárdon kettő is található belőle. A fagylaltok finomak, személyes kedvencem a fekete csoki, mindenkinek ajánlom! Rengeteg különböző sütemény és tortaszelet kapható viszonylag jó árban, alkalmas egy délutáni sütizéshez. Tortarendelés lehetséges, különleges díszítéssel készítik el a gusztusos és nagyon finom tortákat.
Kicsit drágának találom őket, de egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni!
2014. augusztus 27.a párjával járt itt 45Hangulatos, pincejellegű, igazi olasz étterem Szekszárdon. A pizzáik hatalmasak és nagyon finomak, de rengeteg más finom és igazán különleges olasz fogás közül is válogathatunk, a tésztaételeiket is csak ajánlani tudom.
A pincérek kedvesek, udvariasak és különleges, gusztusos a tálalás.
Leginkább egy romantikus vacsora eltöltéséhez alkalmas.
2014. augusztus 27.a párjával járt itt 55 Igényes és szép hely, tökéletes egy romantikus vacsorához, délutáni kávéhoz vagy esti koktélozáshoz a barátokkal is. Kiváló a konyha, nagyon finomak a koktélok és a borok és a pincérek is kedvesek, udvariasak. (Ha nagyon sokan vannak, akkor kicsit lassú a kiszolgálás. )
Nyáron hangulatos kiülős rész várja az oda érkezőket.
Valentin napra külön ajánlom, különleges fogásokkal, romantikus hangulattal várják a vendégeket.
2014. január 1.barátokkal járt itt 45 Szinte minden nyáron ellátogatunk családommal Balatonlellére. Először 6-7 éve jártunk ott, de annyira tetszett a hely, hogy elhatároztuk, hogy minden évben lemegyünk oda egy hétre, de minimum néhány napra. A központban mindig hatalmas az élet, az egésznek nagyon jó a hangulata. A legfelkapottabb szórakozó hely a központban található, a neve Y.
Emellett található ez a Coctail Bar, ahol elfogyaszthatsz valamit buli előtt, és nagyon finom gyrost és más kiváló ételeket is kaphatsz.
2014. január 1.barátokkal járt itt 55Szeptember óta Budapesten járok egyetemre. Csoporttársakkal, barátokkal többször is elmentem már a Leves Pont nevű étterembe. Nagyon különleges hely, érdemes ellátogatni oda. Leülni nem tudsz, a levesed papírpohárban kapod, tulajdonképpen ez adja meg az egész hangulatát. Minden nap 4-5 leveskülönlegességből válogathatsz, és még extra feltétet is kérhetsz rá. Szerintem szuper, mindeniknek ajánlom!
2014. január 1.családjával járt itt 45Fél évvel ezelőtt a családommal 1 hetes nyaralásra mentünk Sopronba és a Hotel Lővérben szálltunk meg. A hotel nagyon szép volt, tiszta, a wellness rész különösen tetszett. Az ételek nagyon finomak voltak, kiváló volt az ellátás és a személyzettel is meg voltunk elégedve. Sopron nagyon szép város, bár nekünk sokat kellett utaznunk, hogy eljussunk oda. .