2014. május 13., kollégákkal járt itt 25Egy céges vacsora alkalmával jártam az étteremben. A terasz, a kert lenyűgzött viszont sajnos az ételekkel egyáltalán nem voltam elégedett, nem volt az ízlésemnek megfelelő a választék, a kapott étellel pedig sem az ízvilágát tekintve sem pedig mennyiségileg nem voltam elégedett. A pincértől is többet vártam. A legtöbb kollégám is ugyanezen a véleményen volt.
2013. július 9.a párjával járt itt 35 Hangulatos görögös kis étterem a belváros peremén. Álztalában kevés a parkolóhely de legalább parkolójegyet nem kell venni. Nem a tipikus olaszos pizzát készítik hanem vastagabb tésztás változatot (még a vékony tésztásnak mondott pizzájuk tésztája is jóval vastagabb a máshol megszokottnál).
Nekünk ez nem annyira jön be de olykor olykor azért rendelünk tőlük mert nincsenek túl messze, mindig melegen ideér a pizza. A gyümölcsrizsek és a gesztenyepüré viszont nagyon ízlik és többféle variációban rendelhető. A pincérek kedvesek, a pizzakihordó fiúk ugyancsak gyorsak és udvariasak. Átlagosnak mondható a szinvonala. Amikor legutóbb voltunk talán mintha kicsit emelkedtek volna az árak, így az átlagos szinvonalhoz képest már magasak.
2013. július 8.a párjával járt itt 45 Visszatérő vendégei vagyunk az étteremnek. Bármilyen jellegű ételt szeretnénk enni, megtalálható az étlapon. Különösen kedvelem a tortillába csavart különlegességeiket valamint a padlizsánkrémet pitával. Ezekből a finomságokból nagyobb adagot is meg tudnék enni a felszolgáltnál.
Szeretem a pizzákat is, bár nem annyira tökéletes, mint a város ismert "olasz pizzériájában" de megközelíti azt. Az alapanyagok kifogástalanok, egészségesek, a pincérek szimpatikusak. Talán egy esetben fordult elő, hogy nem ízlett az étel, egy steak sikerült túl rágósra de kicserélték. Összességében ajánlom mindenkinek!
2013. június 28.a párjával járt itt 45 Csodálatos terasszal rendelkezik, ami nyári melegben is elviselhető. Az ételek nagyon izletesek, gusztusosan vannak tálalva. Negatívumként annyit tudok írni, hogy a pincérek lehetnének kedvesebbek is. Nem voltak udvariatlanok, de soha egy mosoly nem volt az arcukon. Kihozta az ételt, letette és talán annyit mondott, hogy tessék.
Ettől eltekintve összességében jó szájízzel távoztunk és biztos, hogy máskor is menni fogunk.
2013. június 28.a párjával járt itt 55 Kedvenc éttermünk. Akár hétköznap este akarunk bekapni valamit, akár hétvégi nagyobb vacsorára vagy vasárnapi ebédre vágyunk, itt tuti megtaláljuk a számításunkat. Külön kiemelném a hónapról hónapra változó ételkülönlegesség ajánlataikat. Mindig kitalálnak valami újat, valami igazán ínyencet.
Elég kritikus szoktam lenni az éttermekkel kapcsolatban, de erre az étteremre tényleg semmi rosszat nem tudok mondani. Nem emlékszem, hogy valaha is elégedetlenül távoztam volna. A pincérek gyorsak, udvariasak, kitalálják még a gondolatainkat is. Csak ajánlani tudom.