Fonte étterem -
Fonte Hotel Étterem Győr
2014. augusztus 20. járt itt 35 Nem olyan régen a párommal tértem be ide ebédelni. Nagyon jó helyen van. Többféle menü lehetőséget ajánlottak, de mi inkább az étlapról választottunk. Normális adagokat kaptunk, az ár is rendben volt, de sajnos az általam fogyasztott húsban több mócsing volt, ami eléggé elvette a kedvem a továbbiaktól.
Ottjártunkkor kevés vendég volt, a személyzet kedves volt és készséges, bár hangos, személyes párbeszédeik az éttermen keresztül, unprofesszionális hatást keltettek. (Az asztaloknál lévő lámpák celluxxal való megragasztása, mindenesetre üti az elegáns környezetet. )
Összességében nem volt rossz, de a környező éttermekben kaphattunk volna olcsóbban jobbat is.
2014. augusztus 20. járt itt 25 Valamikor Novemberben töltöttem itt egy éjszakát. Interneten foglaltam és fontos volt számomra, hogy legyen wifi, ugyanis külföldön élek, ezért Magyarországon nincs internethozzáférés a telefonomon. Este foglaltam el a szobát, a wifikód már kinyomtatva várt a szobában.
Sajnos azonban a jel olyan gyenge volt, hogy csak a földszinten működött, a szoba azonban nem itt volt :/ Este illetve reggel is csak jéghideg vízzel tudtam zuhanyozni, ez télen annyira nem kellemes. Reggel 8 és 9 között fúrásra-faragásra ébredtem, bár nyilván központi helye miatt az nem írható a hotel számlájára. A reggeli finom volt és bőséges, a reggeleiztető személyzet pedig készséges és kedves. Legközelebb nem hiszem, hogy itt foglalok szobát.
2014. augusztus 17.a párjával járt itt 55Nagyon szeretek itt enni, olyannyira, hogy még Bécsből is tervezek időnként idelátogatni :)
Az ételek nagyon finomak, a kiszolgálás is készséges és udvarias.
Össze sem hasonlítható a legtöbb belvárosi, felkapott étteremével az ételek minősége.
Remélem még sokáig térhetek be ide enni, mert nagyon kevésszer fordul elő, hogy ilyen elégedett legyek egy étteremmel.
A kedvencem Győrben!