2018. szeptember 18.gyerekekkel járt itt 55Amúgy is elfogult vagyok az olasz konyhával kapcsolatban, de ez a hely!!! Igazi olasz módra készül minden. A legjobb rizottó, a legjobb spagetti, a legjobb saláta, a legjobb desszert. Az adagokkal nem vagyok kibékülve, de így legalább nem esszük degeszre magunkat. Árban elfogadható, ja és a limonádé tényleg nagyon isteni!
2018. szeptember 18.gyerekekkel járt itt 55 Már évek óta visszajárunk ebbe a hotelbe. Idén nyáron félpanzióval bővült a szolgáltatás, amit nagyon jól oldottak meg. Minden nap 2 féle leves, 3 féle főétel, salátabár és desszert. Bőven elég vacsorára! Minden étel nagyon finom volt, még a válogatós 10 éves gyermek is jól lakott minden nap.
A hotel tiszta, a személyzet kedves, és a medence pedig kiváló! Jövő nyáron is menni fogunk.
2018. szeptember 18.gyerekekkel járt itt 35 Többször ebédeltünk már ezen helyen, de 2018-ra meglepően drágák lettek az ételek, és az ízekkel is volt némi kifogásunk. A levesek isteniek, de a gombapöri túl paprikás, zsíros, a vadas sem ízlett most annyira, nagyon erőteljesen cukros volt, nem a zöldségek ízét lehetett kiérezni, viszont a frissen készült ételek finomak voltak, és a vargabéles is isteni.
A személyzet kedves, figyelmes, az árakat tartom kicsit túlzásnak ahhoz képest, hogy végülis ez egy kifőzde jellegű étterem.
2017. szeptember 20.gyerekekkel járt itt 55 Balatoni pihenés alkalmával már jó előre kinéztem ezt az éttermet. Megfogott az étlap, és alig vártam a vacsorát. Nagyon kedves kiszolgálásban részesültünk, finom limonádét kaptunk. Az ételekre a megszokottnál egy kicsit többet kellett várni, de megérte. Mind a leves, mind az előétel és a főétel is nagyon jól voltak elkészítve.
Finom ízek, bőséges mennyiség. A család egyik tagjának még egy répatorta is belefért, ami szintén nagyon finom volt! ! ! Nem csalódtam, fogunk még mi itt vacsorázni!
2017. szeptember 17.a párjával járt itt 55 Kiváncsian vártuk a soproni hétvégét a lefoglalt Hotel Wollnerben. Mivel a belváros éppen új burkolatot kap, ezért minden fel volt túrva, de a hotelig még épp be tudtunk járni kipakolni a csomagjainkat. Nagyon kedvesen fogadtak minket, a tulajdonosok is és a recepciós hölgy is. A szobát meglátva tátva maradt a szánk.
Óriási méretek, gyönyörű berendezés, csodás környezet, másnap az isteni reggeli, mindez teljesen elérhető áron! A tulajdonos Hölgy kérdéseinket készséggel megválaszolta, mindent megmutatott és elmesélt. Fantasztikus tudással vezetik a hotelt. Annak aki Sopron belvárosában a Tűztorony szomszédságában szeretne megszállni, mindenképpen ezt a szálláshelyet ajánlom.
2017. szeptember 17.a párjával járt itt 55 A hotel recepciósa,ahol megszálltunk, ajánlotta az éttermet. Este 9-kor a teli asztalok láttán gondoltuk, hogy ez csak jó hely lehet. Igaz, kicsit nehézkesen indult, mert vagy 10 percet vártunk a felszolgálóra, de az étterem nagyságát látva ez érthető is volt, mivel a benti részen egyedül dolgozott.
GYorsan kaptunk isteni limonádét, már ez plussz pont volt, mert több helyen nagyon egyszerű limonádét szolgálnak fel. Halat rendeltünk,arra sem kellett túl sokat várni, és ráadásul nagyon jól volt készítve,ízlésesen tálalva. A neten kutakodtunk, hogy honnét a Gambrinus név, és nagy meglepetésünkre a pincér kedvesen, illedelmesen,részletesen elmesélte a történetét. Az étlapon szerepel még olyan étel, amiért biztosan visszatérünk.
2017. szeptember 2.barátokkal járt itt 55 Reggelizni tértem be a barátnőmmel, és ott ragadtunk egész délelőtt. Remek hely, kedves kiszolgálás, kitűnő ételekkel. Azonnal beleválasztottam egy főételbe, amit csak délben kínálnak, így maradt a reggeli, a teljes kiőrlésű szendvics. Barátnőm villás reggelit választott. A kávéhoz csak barna cukrot kínálnak, szuper jó húzás.
Fehér kenyér nincs, a bagettok, a croisant stb mind mind barna lisztből készültek. Fantasztikus. Pont erre vágytunk aznap reggel. A kávé isteni, a narancslé szintén, és a sütik is, hozzáteszem rengeteg paleo készítmény van. Az árak is még pont az az elfogadható kategória. Szerintem hamarosan újra megyek. . .
2017. szeptember 2.gyerekekkel járt itt 45 Augusztus utolsó hetében jártunk ott ebédelni. Bőven találtunk a kerthelyiségben asztalt. A kiszolgálással nem volt gond, bár a női felszolgálók lehetnének kicsit kedvesebbek. Az étlapon nem volt nagy választék, gondolom a szezon vége felé ez már így szokott lenni. Különlegességet választottunk, nem volt olcsó, de nagyon ízletes volt és bőséges adagot kaptunk.
Egy apró hiba végülis becsúszott az egyik ételnél, de ezt egy ingyen desszerttel kompenzálták. Ez kedves volt a pincértől. Legközelebb főszezonban mennék, kíváncsi vagyok a teljes étlapra. Az étterem viszont tényleg nagyon szép belül, tele régi tárgyakkal. Még visszatérünk.
2017. július 18.a párjával járt itt 35A hely tényleg nagyon jól néz ki, de valahogy mégis fura az egész. Iszonyatos drágaság, és flancolás, szinte a semmiért. Nekem a fagylalt abszolút nem ízlett, a kávé is átlagos volt, és a kiszolgálás....átlagon aluli. Sajnálom, pedig ezt a helyet is azért választottam mert a Magyar Konyha Kalauz annyira dicséri...
2017. július 18.gyerekekkel járt itt 45Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is többet vártam a helytől. A gofri viszont isteni finom. Sajnálattal nincs kártyás fizetési lehetőség, és tényleg elég kicsi a hely. A fagyi nem volt kiemelkedően különleges, pedig a Magyar Konyhában annyira dicsérték. Ami pozitívum, hogy aki a fagylaltot méri, az nem kezel pénzt.