2014. március 5.családjával járt itt 55 Tavaly decemberben itt ünnepeltük a névnapomat. Nagyon finom többfogásos ebédet fogyasztottunk. A teríték kifogástalan, tiszta, ízléses volt. A kiszolgáló személyzet nagyon udvariasan, készségesen végezte a dolgát. A desszert, a kávé különösen kiváló volt. Meglepően nagy tisztaság volt a latyakos időjárás ellenére.
Mindenen látszott a jó gazda gondossága. Mindenkinek ajánlom ezt az éttermet.
2014. március 5.családjával járt itt 55 Többször jártam az Oázis étteremben a családommal. Most abban a szerencsében van részem, hogy innen kapom házhoz szállítva minden nap az ebédemet. Nagy szeretek főzni, de egy ismerősöm ajánlotta a lehetőséget. Azóta is örömmel tölt el, hogy hallgattam rá. Nagyon változatosan főznek. Előre ki lehet kétféle menüből a nekem tetszőt.
A levesek is változatosak és nagyon finomak. Az ár is megfelelő egy nyugdíjasnak. A menyiséggel is meg vagyok elégedve. A hölgy, aki szállítja az ebédet nagyon aranyos, kedves és udvarias. A szakácsnak külön köszönöm a finom ebédeket.
2014. március 5.családjával járt itt 55Itt ünnepeltük családommal a 71. születésnapomat. Amit fogyasztottunk ízre, mennyiségre, küllemre kiváló volt. A kiszolgálás maximálisan udvarias. A terítésről sok helyen példát vehetnének. Máskor is igénybe vesszük az étterem kiváló szolgáltatását. Mindenkinek jó szívvel ajánlom. Nyáron kávézni is felkerestük az éttermet, a teraszra ültünk ki. Nagyon finom kávét kaptunk reális áron.
2013. november 8.családjával járt itt 55A hosszú várnézés és alapos ismeret begyűjtés után nagyon megéheztünk és betértünk pizzázni ebbe a kedves "vendég csalogató" étterembe. Nem bántuk meg, mert gyors volt a kiszolgálás, finom volt a rendelt étel. Az étterem ragyogott a tisztaságtól. Ha újra Sümegen járunk feltétlenül ide térünk be ebédelni. Mindenkinek szívből ajánlom ezt a kedves helyet.