2016. május 3.barátokkal járt itt 45 Nagy várakozás előzte meg ezt a "nyaralást". Rövidebb autózás után feltűnt a Vár, és alatta a hotel. Nagy parkolóban kifejezetten könnyű volt helyet találni, nálam ez már + pont. A korabeli ruhás recepciósok látványa rögtön visszahelyezett minket a lovagkorba. A szobánk nem volt kifejezetten tágas, én kicsit többet vártam.
A vacsora finom volt, sokféle étellel, de engem igazán a reggeli bűvölt el, személyes kedvencem volt a reggelinél készült saját "disznóságok", szalámik, sajtok és az elmaradhatatlan disznósajt! Ezt annyira meg is szerettük, hogy még be is vásároltunk belőlük. A wellness részlegen a medencéktől teljesen leválasztott szaunarészleg kifejezetten jó ötlet, így lehetett igazán regenerálódni. A medencék két szinten találhatók, a nagyobb medence volt a kedvencem. Eléggé sokan voltak, így a felső szinten levő jacuzziba már sajnos nem volt hely. . :( A drinkbárban ebédidőben elfogyasztott "paraszt tál" a vacsoráig kitartott,így aznap a vacsora időpontját későbbre toltuk. . :) A sümegi vár megtekintése se maradhatott el, bár a kaptató kicsit megdolgoztatta a szívünket. . :) Jól éreztük magunkat, és a kóstolóba vitt szalámi a családot is elbűvölte, így már ajándékba is vittünk belőle, nem csak saját felhasználásra, amikor a napokban ismét Sümegen jártunk.
2016. május 3.barátokkal járt itt 55 Hosszú utazás után egy gyönyörű helyre érkeztünk meg, erdők mindenfelé merre a szem ellát, igazi pihenésre alkalmas környezet várt ránk. Mosolygós recepciós fogadott minket. A csomagokat a londiner kocsival felszállítottuk, a kis "bevásárlós kocsival" egy élmény volt, kibújt belőlünk rögtön a gyerek!
A visszafele "utazást" mi is kipróbáltuk, sose növünk fel. . . :) A vacsora 2 nap svédasztalos volt, 2 nap pedig félig svédasztalos, a leves és a desszert a svédasztalon várt, a fő ételt pedig az étlapról választhattuk. A svédasztalos megoldást én jobban szerettem, mert elveszhetek az illatokban-ízekben. A fahéjas almát meg kell kóstolni, fenomenális volt a hideg fagylalttal. . :) A reggeli minden nap svédasztalos volt, második nap felfedeztük a wellness részleget is. A felső szinten található szaunarészleg igazán pihentető perceket adott nekünk. A menetrend finn szauna, infra szauna, gőzfürdő volt, utána a dézsazuhany kifejezetten lehűtött minket. Az alsó szinten lévő medencékből az egyik hidegebb vizű, úszásra is alkalmas, nekem ez volt a szimpatikusabb, a pezsgőfürdős része és a nyakzuhany pedig az úszni nem szeretőket is kellemesen pihenteti. A másik medence melegebb vizű, itt a pezsgőfürdő pedig kimondottan erős pezsgéssel kényeztetett minket. Külön gyermek medence, és gyermekjátszó is van a vízágyas pihenő mellett. A vízágy kipróbálása is sok vidám percet okozott nekünk, gyakorlatilag alig tudtuk elhagyni. . :) A közeli horgásztóval, az Orfűn található tavakkal is ismerkedtünk, és Szigetvár megtekintése is belefért ebbe a pár napba. Összességében jól éreztük magunkat, bár furcsa volt,hogy éppen kevés vendég volt, így néha kicsit "kihaltnak" éreztük.
2013. április 23.a párjával járt itt 55Abszolút 5* minden szolgáltatása szuper, kétszer is voltam már itt, a wellness részleg fenomenális! Kedves személyzet, bőséges reggeli, gyors szobaszervíz... Gyönyörű környezet, biztonságos parkolás, semmi rosszat nem lehet róla írni!
Ide még vissza kell menni!!
Mindenkinek bátran ajánlom!