2016. május 17.családjával járt itt 45 A szállásvadász ajánlata és a kutyabarát szállás meghirdetése miatt döntöttünk a családdal, hogy ellátogatunk Garaboncra, jól tettük! A semmi szélén (vagy közepén? ), a nagy füves réten, a halastó mellett található az első látásra nyugalmat árasztó, kikapcsolódásra csábító hotel.
Már a megérkezéskor megérint a szabadság érzése, mivel a terület szabadon bejárható, nincs kerítés, nincs korlát. . A szállás körüli rét és a környék sétára,barangolásra csábít, csak bírd erőnléttel és a lábaddal! Családunk nő tagjai az örökmozgó kutyával (egy igazi túrázó! ) ki is használták a lehetőséget. A férfiak pedig mit is csinálhattak volna, mint a halakat ijesztgették (hatásosan, mert volt kapásuk és fogási élményük). A tóparti teraszon vacsorázva, gyönyörködve a naplementében kellemesen telt az este is. A reggeli ébresztőt pedig a madarak szolgáltatták. A hotelnek nemcsak a környezete, hanem a légköre is barátságos, a személyzet kedves és segítőkész volt. A szobák tiszták és a jelzett besorolásnak megfelelően kényelmesek voltak. Kutyusunk is otthon érezhette magát, hiszen "saját" teraszon napozhatott, nagyokat futkározhatott a fűben, pancsolhatott a vízben és barátkozhatott a többi vendéggel. Ajánlom ezt a helyet minden olyan utazónak, aki békés, természetközeli környezetben szeretne nyugodt perceket, órákat, napokat. Egy próbát megért!
2013. március 7.a párjával járt itt 45 Gyönyörű környezetben, csodaszép panorámával rendelkező szálloda. A személyzet kedves, udvarias és mosolygós! Kellemes volt az ott töltött 4 napunk, mivel a pihenés és a feltöltődés jellemezte. Mi a "fárasztó" városi séták és kulturális események után tértünk meg a nyugodt, kényelmes szállodába.
A kényeztető welnes részleg, a finom vacsora tette a napot teljessé. Csak ajánlani tudom másoknak is!