2016. január 12.barátokkal járt itt 35 5 éjt töltöttünk el a Hajnal hotelben január első hetében. Elég kevesen voltak a szállodában, így remélem ennek tudható be, hogy minden wellness szolgáltatást kérésre kapcsoltak csak be; egyedül a termálvizet lehetett igénybe venni úgy, hogy előtte nem kellett megkérni a recepcióst, hogy kapcsolja be.
Számomra ez zavaró volt, mert a szaunára várni kell, míg felmelegszik és a wellnessrészleg elég hideg. A szobák kopottasak, elhasználtak, kis jóindulattal tisztának mondhatók. Nem vagyok nagy igényű, így számomra megfelelt, de a 3 csillagtól messze áll. A konyha kielégítő, a pincérek rettentő kedvesek akárcsak a gyógykezeléseket végző személyek, kiemelném itt Zsuzsát és Lászlót. A gyógyvz tényleg csodákat tesz, így minden hátránya ellenére is ajánlom azoknak, akik gyógyulni akarnak. Inkább holt szezonban, mert akkor a gyógyvizet is kényelmesebben lehet élvezni.
Hajnal Hotel válasza
Kedves Enyedi Tímea és Barátnője!
Köszönjük értékelésüket!
Hajnal Hotel