2017. július 5.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már másodszor választottuk a szállodát , mert első alkalommal is nagyon megvoltunk elégedve. Szintén nem kellett csalódnunk. A szobák kényelmesek és tiszták. A wellness részleg is minden igényt kielégít . Az ételek választékosak és nagyon ízletesek. A személyzet segítőkész és udvarias, lesik az ember kívánságát.
Távozáskor kaptunk egy kedvezményes nyaralási lehetőséget, amit valószínű , hogy szeptember hónapban fel is használunk.
2017. június 1.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
3 éjszakát töltöttünk a szállodában , a személyzet és a kiszolgálás kifogástalan volt. A welness részleg tágas és tiszta.
Sajnos a vacsora némi kívánnivalót hagyott (első este hideg volt a vacsora ,mindenben gomba volt és ,ha valaki nem szereti ? , rizs mint köret hiányzott a menüből ). Ezt leszámítva kellemes kikapcsolódás volt a 4 nap.
2016. november 25.a párjával járt itt 55A szálloda kifogástalan ,csendes, ízléses,a színek harmonizálnak. A személyzet szolgálatkész ,udvarias.Az ételek változatosak és nagyon ízletesek.A szálloda és a környék hangulata megnyugtató és pihentető.Ottjártunkkor a strand ép felújítás alatt volt,de ezt is meg kell csinálni valamikor.A masszázs kifogástalan.
2016. június 17.a párjával járt itt 55A szoba a kiszolgálás és az ételek kiváló minőségűek. A lovagi torna és az azt követő vacsora is egy külön élmény. A wellness is megfelelő , habár a lenti úszó medence 1-2 fokkal lehetne melegebb.