Éva70

Éva70 adatlapja

8Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2018.11.12
Utoljára itt2023.11.13

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2019. március 25.a párjával járt itt
Egy internetes játékon nyertem ezt a két személyes, félpanziós hétvégét. A recepción kedvesen fogadtak minket, gyorsan ment a bejelentkezés. Egy tágas szobát kaptunk. A hotel közvetlenül a fürdő mellett van és közel van a centrumhoz is egy csöndes utcában. A parkolás is megoldott, külön a Thermal Hotel vendégeinek van fenntartva egy parkoló közel a szálláshoz.
Gyenge 2020. szeptember 14.a párjával járt itt
Cserkeszőlőn nem ebben a hotelben szoktunk megszállni, de úgy gondoltuk egy próbát megér. Csábító volt, hogy közvetlen átjárás van a fürdőbe és étterem is tartozik a hotelhez. Két éjszakát töltöttünk ott a férjemmel. A recepciós hölgyek nem voltak mosolygósak, csak végezték a dolgukat.
Kiváló 2018. november 14.a párjával járt itt
A pincérek nagyon kedvesek és segítőkészek voltak reggelinél is és vacsoránál is. A reggelinél bőséges választék volt, hideg/meleg ételek egyaránt voltak a választékban. Egyszer vacsoráztunk is itt és az ételek nagyon finomak és bőségesek voltak. A kiszolgálás nagyon gyors volt, pedig telt ház volt az étteremben.