2017. január 4.barátokkal járt itt 45 Egy két napos veszprémi tartózkodás során látogattuk meg az éttermet egy barátommal. A környezet szép, a pincérek kedvesek és udvariasak. A várakozás idejére felszolgált friss olasz kenyér volt házi vajjal kiváló. Jómagam kedvelem a különlegesebb ételeket, kecskesajtos túrógnocchit ettem füstölt kacsamellel, finom volt.
A velem ebédelő kedves ismerősöm inkább a házas ízeket részesíti előnyben, így ő próbálta a legkevésbé extra ételt kiválasztani: tanyasi tökmagos csirkemell lilaburgonyával ès Vàszolyi sajtfondüvel volt a választás - a lilaburgonyát kicseréltette "normál" sült burgonyára, ennek ellenére neki nem ízlett az étel. Az adagok nagyon kicsik és ehhez képest véleményem szerint túlárazottak. Aki viszont ezt nem bánja, és nyitott a különleges ízekre, tegyen egy próbát.
2017. január 4.barátokkal járt itt 45 2 éjszakát töltöttünk el egy barátommal a szállodában 2016 augusztusában. Sajnos nem volt már teraszos szoba, így a fürdőruhák, törölközők szárításával kicsit gondban voltunk. A személyzet kedves és segítőkész. A szálloda nagyon jó helyen van, a saját strand és park gondozott és szép, és a strand nagyon közel van: csak ki kell menni az épületből és egy rövid (50m) sétával már a parton vagyunk.
Félpanziós ellátás keretében büféasztalos reggelit és vacsorát kaptunk, ez sem kimagaslóan jó, sem rossz nem volt, leginkább átlagosnak mondanám. A szoba kicsi volt, enyhén kopott (de azért kényelmes) bútorokkal. Amivel némi problémánk volt, az a tisztaság: foltos padlószőnyeg, penészes fuga a fürdőszobában. Mindent összevetve azért a strand közelsége és a személyzet kedvessége miatt nálam megérdemli a 4 pontot.
2017. január 4.gyerekekkel járt itt 45 Szüleimmel utaztam egy rövidebb, ünnepek közötti pihenésre, egymás melletti szobákat kaptunk csodálatos balatoni panorámával. További pozitívumok: nagyon kedves, segítőkész személyzet, tiszta, kényelmes szobák (standard kétágyas szobákban laktunk). A félpanziós ellátás keretében kapott étkezés (büféasztalos reggeli és vacsora) bőséges, változatos és finom volt.
Ami nem tetszett: befizettünk a disznótoros programra, ami 3 kör pálinkát, 1 forralt bort (gyerekeknek forró teát), friss tepertős pogácsát, ebédet a frissen sültekből és disznótoros vacsorát ígért. Amit kaptunk: almapálinka műanyag flakonból (egy részét szerencsére be tudtuk cserélni forralt borra, az finom volt), friss tepertős pogácsa helyett hideg tepertő, a frissen sülteket viszont nem a disznótorokon megszokott módon készítették el, hanem grillen és vaslapon sütve. Az eredmény: feketére égett oldalas és sületlen, középen rózsaszín hússzeletek, amit mindenki dobált a szemetesbe. Ez csak elpocsékolása volt a friss húsoknak. Volt egy adag előre elkészített fokhagymás hús is (mi még tudtunk enni belőle, ez végül is jó volt) de a később jövők már csak zsíros kenyeret tudtak enni. A disznótoros fő attrakciói, toroskáposzta, kolbász és hurka, nagyon finomak voltak, ebből azonban bárki ehetett a büféasztalos vacsora keretében, így a disznótoros programra befizetett pénzt összességében kidobottnak ítéltük. Ha nem fizettünk volta be rá, az ár/érték arány 5-ös lett volna, így csak 4.