2015. augusztus 23.gyerekekkel járt itt 55 Évek óta visszajárunk a fogadóba. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek akit errefelé hoz a jószerencse,hiszen az egész környék gyönyörü. A környéken tett kirándulás közben betérve kellemes étkezésben lehet része mindenkinek. Kétgyerekes anyukaként meglepődve olvastam az előző hozzászolásokban,hogy a gyerekeket nem fogadják szívesen.
Hát én ezt határozottan cáfolom! A kislányom egy örökmozgó,nem könnyen fegyelmezhető gyerek,de ebből sosem adódott kellemetlenségem. A személyzet segítőkész,van etetőszék és bármiből kérhetünk gyerekadagot. Az étterem nem követi a manapság egyre divatosabbá váló inyencétterem vonalat,de ugy vélem,hogy ez nem is baj,hiszen gomba módra szaporodnak ugyis a környéken. Viszont szükség van az ilyen helyekre is,ahol hagyományos ételeket ehetünk,frissen ,ízletesen elkészítve,mindenféle flanc nélkül. Az étterem mindíg makulátlanul tiszta,ezt külön érdemes megemlítenem. Bátran térjenek be ha erre járnak!