2013. szeptember 4.a párjával járt itt 15 Szeptember elején jártam itt párommal. Bár ne tettem volna. . Utazás elött megnéztem az értékeléseket a neten,de nem akartam elhinni a sok negativ kritikát. Gondoltam ez valami vicc. . . Hát tévedtem,nem vicc! Ez a valóság,vagy még rosszabb! ! ! Fél kettőkor értünk a szálláshelyre,már kivülröl is borzalom volt,életemben nem láttam még ilyen lepusztult hotelt.
Ami bent várt az még rosszabb volt. A szoba amit kaptunk leirhatatlanul koszos (bár az új részben volt). Ott takaritás nem történt. Morzsás,gyűrőtt ágynemű,hűtőben romlott szendvics,tele szemetes a fürdőben,sáros járólap,kávéval leöntött mosdókagylő,szekrényben üres vizes flakonok. TV ugyan van,csak adás nincs. Mikor lementünk a recepcióra szóvá tenni a hiányosságokat,rajtunk kivül kb 15-en ugyanezt tették. . . vagyis nem mi vagyunk finnyásak. 5 család azonnal elhagyta a szállodát. mi megpróbáltun higgadtak maradni,kérve a személyzetet,hogy legyenek szivesek kitakaritani a szobát,mi addig elmegyünk körülnézni a városban. 3 óra elteltével sem történt változás,mondták még nem ért rá senki takaritani. kértük hogy vagy adjanak egy tiszta szobát,vagy adják vissza a pénzünket,mert mindjárt este van és nincs hol aludnunk. Szállást kéne keresnünk. Erre felajánlottak egy magánszállást . . összesen 5 párnak. Elküldtek egy apartmanba,ott már elfogadható volt a szállás. Ezzel ment el a 3 napból az első napunk! Ezekután a kajára már nem is voltunk kiváncsiak. . SENKINEK NEM AJÁNLOM A HELYET! ! ! ! VALAMI BORZALOM!