2013. május 16.a párjával járt itt 45 Mátrafüred jó kiindulópont egy Mátrai kiránduláshoz. A mátrafüredi túra útvonalak, a Sás tó a kilátóval kötelező "feladat". Közel a Kékestető, Galyatető, a háromfalu temploma, a sípálya,mind-mind megannyi látnivaló. Gyöngyös, az állatkertjével, városnézéssel egy jó program.
Egy napi körúton az Abasár, Markazi tó, Sirok a várral, Parádfürdő, Parádsasvár megtekinthető. A panzió elfogadható, önellátó, jól felszerelt konyhával. A szoba nem nagy , de aludni épp elég. Zárt udvarban parkoló, Csendes hely, az udvaron főzőhellyel, étkezési, pihenési résszel. A tulaj, kedves, udvarias. Kirándulóknak ajánlom!
2013. április 27.a párjával járt itt 55 Az étterem nagyon szép. A berendezés modern, a terítés kiváló, tetszetős. Svédasztalos vagy büfé rendszerű ebéden voltunk. 2 féle leves, sültek, harcsa, szaftos és rántott húsételek, köret, mindenféle savanyúság, desszert, gyümölcs volt az asztalon. Mindenki találhat kedvére valót.
Én nem eszem sósan , de sajnos az ételek egy része ízetlen-sótalan volt, még nekem is. (Utána sózni, már nem ugyanaz). A harcsa és desszert nagyon tetszett, finom is volt. A személyzet is kedves, udvarias.
2013. április 24., csoporttal járt itt 55 Mint minden évben, az idén is részt vettünk a torkos csütörtök akcióban. A városban több helyen is van, de mi , mindig ide megyünk. Nem is keresünk másikat. A svédasztal minden igényt kielégítő, választékos, ízletes és bőséges. Folyamatos pótlásról a kedves pincérek gondoskodnak, akik nagyon barátságosak, mosolygósak.
De hétvégén, ünnepeken is szeretettel látnak mindenkit. Műsoros esteket szerveznek, ami mindig jó hangulatban telik el. Családi ünnepek lebonyolítására is ajánlom.
2013. április 24.a párjával járt itt 55 Ha láttak még csodás éttermet belülről, akkor ez az. Szépen berendezett, zárt, félig nyitott és nyitott helyekkel. Mindenki választhat kedve és az időjárás szerint. A tulajdonos és a személyzet roppant barátságos, udvarias, készséges, segítőkész. Mintha csak egy családi kiránduláson lennénk.
Az ételek ízletesek, sőt nagyon finomak, bőségesek, rendkívül választékos. A tálalás gyönyörűséges. Panzió is, a Tassi Duna-ág mellett. A táj is szép, nagyokat sétáltunk a friss levegőn. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
2013. április 18.a párjával járt itt 55 Az üdülést nyerte a párom, így volt módunkban eljutni ebbe a csodálatos hotelbe. Az épületegyüttes nagyon szép,több ki-bejárattal könnyen átjárható. A szoba nem nagy, de minden szükséges dolog megtalálható. a wellness részlege szuper, több medencében jól elfértünk. Sok élményelem van.
A vasárnapi vacsora fenomenális volt, a hétfőire ezt már nem mondhatnám. A reggelivel minden oké volt. Közel a Duna part, oda is és a hegyre fel is nagy sétákat tettünk. Jól éreztük magunkat.
2013. április 18.a párjával járt itt 55 A Tisza tó partján, gyönyörű környezetben, szép szálloda. A gyógyvizes medence, a jakuzzi és a szabadtéri úszómedence, mind nagyon jó volt. A szobánk erkélyes volt és a Tisza tóra láttunk ki. A szoba tágas, kényelmes, igényes bútorokkal felszerelt. A fürdőszoba is tágas volt, ami elég ritka tapasztalataim szerint.
A svédasztalos reggeli és vacsora minden igényt kielégítő volt. A személyzet udvarias, barátságos. A naplemente a Hotel "udvarán" azaz a tó parton csodálatos.
2013. április 17.a párjával járt itt 45 A szállodahajó a Duna parton, közel a Margitszigethez van kikötve. Nekem nagyon tetszett. A kabin nem volt nagy, de épp elég arra, hogy ott aludjon az ember. Az ablakból jól látható a dunai hajóforgalom. Az étterem gyönyörű, a vacsora nagyon finom volt. A személyzet udvarias, segítőkész. A reggelit a hajó alsó részében büfés rendszerben kaptuk.
Volt ott minden , mi szem-szájnak ingere. Nagyon hangulatos volt nekem az egész. Közelben sok minden látni való van, de a legszebb nekem mégis a Duna parti séta volt, az Országház is nagyon tetszett az esti kivilágításban.
2013. április 17.a párjával járt itt 45A Pizzéria felett az emeleten vannak a szobák. Szép, kényelmes, fa bútorokkal.
A belváros kis sétával elérhető. A Dóm, a Tisza part, mind megannyi látnivalót kínál. Közel az Anna fürdőhöz, ahova mi is elmentünk. A személyzet udvarias, az étel finom, bőséges.
Egy gondom azért volt, ahol mi voltunk az illemhely nagyon kicsi volt így aztán kényelmetlen is.
14 fotózott hely / 2 oldalon