2015. január 8.a párjával járt itt 35 Sopront nagyon szeretem, ezért választottuk a karácsonyi ünnepek eltöltésére. A szállodában viszont csalódtunk. A vacsora a megadott időpont után 15-20 percet késett. Semmi ünnepi rendezvény nem volt. Karácsony első napján délután forraltbor és bejgli szerepelt az ajánlásban. A forralt borra várni kellett /nem a elején mentünk/.
Bejgli pedig egyáltalán nem volt. Szervezetlenség uralkodott minden téren. Igyekeztünk önállósítani magunkat: várost néztünk, kirándultunk.
2015. január 8.a párjával járt itt 45Decemberben voltunk a szállodában. Régi szálloda, de nem volt kifogásunk ellene. Nagyon jó helyen van. Busszal utaztunk, 2 percre volt a buszpályaudvar. Közel van a fürdő.
Férjem lisztérzékeny, én vegetáriánus vagyok, de mindig megoldották az étkezésünket.
Több programot is szerveztek: fürdőjegy, esti élőzene és tánc.
2013. december 28.a párjával járt itt 35 A szállodában minden oké volt. Feleségem vegetáriánus. Neki időnként probléma volt az étkezés. Ez valószínű az ünnepek miatt is nehezebb. Kár, hogy Keszthelyen minden zárva volt /múzeumok, kastély/ Mi szeretjük alaposan megismerni a helyet, ahol pár napot eltöltünk. Visszatérve a szállodára: a szoba elrendezése nem a legszerencsésebb.
A TV-t nem lehetett kényelmesen nézni. Az ágyból nem is látható a készülék. A fotelok túl közel voltak a képernyőhöz.
2013. május 3.családjával járt itt 55 Annyira tetszett a környezet, hogy öt alkalommal töltöttünk itt egy-egy hetet. Egyszer sem nyáron. Sokat kirándultunk. Gyalog el lehet jutni a györkönyi pincefaluba, a vajtai Zichy kastélyhoz. Bármerre indul az ember erdőkön kell keresztül mennie. Több tó is van a környéken. Szinte minden nap láttunk őzeket, szarvasokat.
Nagyon érdekes az állatállomány. Az unokáink nem tudtak betelni a póniló és szamár nézéssel és persze a lovagolással. Májusban árvalányhaj is csodálható. Az ellátás remek, pedig férjem lisztérzékeny, én vegetáriánus vagyok, de mindig megoldották az étkezésünket. Családosoknak, természetkedvelőknek csak ajánlani tudom.