2020. augusztus 4.a párjával járt itt 55 Már előre kinéztük, hogy ide szeretnénk elmenni egy jó ebédre. A pincér barátságosan meg is mutatta nekünk, hogy hova tudunk leülni (az udvart választottuk). Amíg készült az étel (én szarvaspörköltöt ettem, a párom halat), megmutatta a hatalmas pincét, tájékoztatott a kóstolásokról.
Miután megettük a nagyon finom étkünket, leöblítettük azt egy jó csapolt sörrel és lementünk a pincébe kóstolóra. Én 5 fajta borra fizettem be, a párom 3 féle pálinkára. Ehhez járt vizen kívül nassolni való is (kenyérkatonák kolbásszal, hagymával, sajtkockák, almaszeletek). Összességében elégedettek voltunk. Megérte ide jönni. :)
2020. augusztus 4.a párjával járt itt 55 Remek kis hely, közel a Dunához és a sétányhoz. Sok lehetőség van a környeken: múzeumok, éttermek, bárok, élőzenés és hangulatos helyek. Ajánlom annak, aki még nem járt itt. Szép volt. Autóval kicsit problémás közlekedni és eljutni a panzióig, tehát jól nézze meg az ember előre, hogy merre lehet menni.
Enni nem ettünk a panzióban, de kávét fogyasztottunk. . . hát az már nem volt annyira remek. Meg se kérdezik, hogy cukorral, vagy tejjel, mindent nekünk kellett külön kérni. A szoba klímás volt, hangulatos és volt szalvéta is. A hűtő és a mikró a folyosón, ahol szintén szalvéta és víz is van. :)
2018. augusztus 3., kollégákkal járt itt 15 A főépületben voltunk 1 3ágyas szobobában. A terasz elég jó volt, de az egész szobára ráférne 1 alapos felújítás. Hűtő, klíma nem volt, viszont svábbogár vagy milyen, az rengeteg és mindenhol! Még a párnán is az mászott! A csap korróziós, az ágy matracában a rugó reggelre szinte átszúrt - így nem volt pihentető az ottlét.
Ezek mellett már kisebb gond volt, hogy a szobában kuka meg kispárna 1 száll se. Reggelinél se hideg tej, se gyümölcs. A kiskanál is 1km-re a kávétól. Fesztiválra mentünk, és az ottani szervező intézte a különböző helyszínre tartó mikrobuszt, csak neki fogalma nem volt arról, hogy mit szervezett meg - mikor is indul pontosan a kisbusz a szálloda elől. . . Olyan választ kaptam, hogy minden órában (,de hogy melyikben az 1 ? ), csak várjak! Hát ettől nem voltam elragadtatva! Hogy most álljon kint, a szálloda előtt az ember a hőségben 1 óra hosszát? !
2016. május 12.a párjával járt itt 55 Egy tanárom ajánlásával jöttünk Boldogkováraljára, mivel ő azt állította, hogy ebben a középkori étteremben nyugodtan lehet „kézzel-lábbal“ enni. :D
El is mentünk, belépve a falon páncélokat, zászlókat és kardokat láttunk, a felszolgálók kék középkori köntöst viseltek, az ételeket meg fatányérban tálalták.
Mielőtt helyet foglaltunk volna, láttunk, hogy az ülőkén a vendégek számára is el volt készítve a saját kis köntösük, csak piros színben. Helyet foglaltunk, a pincér már jött és hozta az étlapot. Még meg sem érkeztünk szólalni, de ő már 3 nyelven is köszöntött minket (magyar, szlovák, német). Megrendeltük a ház specialitását, ami nem volt más, mint a kacsa. Ezt burgonyával, káposztával és puliszkával tálalták. Mikor kihozták, egy ideig csak szemeztünk vele, de aztán sikerült nekiereszkednünk. Kiváló volt az étel. Én bodzás szörppel nyomtattam, míg a barátom egy sört gurított le utána. Ezek után már mi is gurultunk, annyira tele voltunk. :D
Kellemesen meglepett a hely. Mindennel együtt 6000 forintot hagytunk ott, amit még nem is drágálok ahhoz képest, hogy kettőnknek sok volt, így még az otthoniaknak is jutott egy kis kóstolni való. :)
Jól éreztük magunkat, mindenkinek ajánlom! =)
2013. november 20.a párjával járt itt 55 Mi már voltunk itt azelőtt is, és nekünk nagyon bejön a hely. Az ételek is teljesen rendben voltak, és mint mindenhol azért itt is el lehet nézni 1-2 dolgot, de nem történt tragédia. Nekem például hűtött üdítőt hozott ki a pincér, pedig nem hűtöttet kértem. Mondjuk nekem csak ennyi kivetni valóm volt az egészben.
Most legutoljára bátor voltam párolt szarvast rendelni áfonya mártással (próba, szerencse alapon), nem tudtam, hogy milyen, de nekem ízlett. Bennem kellemes emléket hagyott a hely. :)
2013. november 20.a párjával járt itt 55 Tudom mondani, hogy egy csodálatos 3 napot töltöttünk itt el, Sárospatakon a Hotel Bodrogban. Nagyon meg voltunk elégedve, bár az első benyomás, ahogy megláttuk a szállodát kívülről, nem volt valami fényes, de belül le a kalappal. . . Svédasztalos reggeli és vacsorában részesültünk, és tokai borokat is volt lehetőségünk megkóstolni.
Szállásunk erkélyes, zuhanyzós, TV-s, minibáros, légkondicionált szobában volt, ingyenes parkolással és a welness részleg korlátlan használatával. Ebbe benne volt a beltéri medence (aminek nagyon kellemes hőmérséklete volt), jacuzzi, finn szauna, sókabin, gőzkabin, fitneszterem. Az 1. nap az üdvözlő ital mellet még bowlingoztunk is, szóval ez egy nagyon kellemes kikapcsolódás volt mindkettőnk számára. (Ezzel nem nyúltunk mellé. ) :)
2013. november 20.a párjával járt itt 45 Júliusban voltunk 3 napra, félpanziós ellátással, ami nem csak bőséges, de finom is volt. A csomagajánlatunkban 2 fürdőbelépő is volt az Egri Strand és Termálfürdőbe. Szerencsére jó volt az idő is, úgyhogy így még jobban élvezhettük a kirándulásunkat. Megnéztük a Kopcsik Marcipániát, de a Minaret Emlékművet sem hagytuk ki.
Helybelileg is jó környéken van. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, örülök, hogy elmentünk és másoknak is ajánlom. :)
2013. április 23.a párjával járt itt 35Szerintem ez az étterem átlagagos, akárhogy is. Mondjuk az érdekes, hogy még vadhúst is fogyaszthatunk különböző formában. Az étel minőségével és a tisztasággal nem volt gond és a kiszolgálással sem. Egész hangulatos egy hely, szépen van megcsinálva. Az ár nézeteim szerint elég drága ahhoz képest, hogy semmi extra nincs itt. Mindenesetre engem nem nagyon fogot meg!