2018. december 22.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ma este volt szerencsénk a karácsonyt kettesben előünnepelni, ezért egy célnak megfelelő, jó helyet kerestünk. A fácán és libaaprólék leves ugyan kis adag, de annál finomabb volt! ! A jó minőséget nem mérik bő kanállal, ok, tiszta sor. :-) Második fogásnak vaddisznó combot vargányás nokedlivel és libamájat fügechatnieval rendeltünk.
Omlós húsok, csodálatos ízek harmóniája - épphogy elég, de inkább desszertért kiált! Kíváncsian vártuk az újabb ízeket. . Választásunk a gundel palacsintára és gesztenyepürére (vadászkürt módra) esett. Sajnálattal ezt csalódásként könyveltük el. A gundel palacsinta finom volt ugyan, de a névnek megfelelő lángolás -mint oly sok étteremben- elmaradt. A gesztenyepüré egyetlen, de óriási hibája, amit egyáltalán nem feltételeztem az étteremről - MŰ, azaz növényi tejszínhabbal készült! Ez nagy mínusz! még az asztalon lévő igazi virág sem tudta kompenzálni. Sajnálom ezt a nagy bakit, mert egyébként topp 10-es lenne a konyha, de egy ilyen mű dolgot egyetlen nívós étterem sem engedhet meg magának. köszönjük. É+G