2021. november 15.barátokkal járt itt 35 A szobák tiszták voltak, az ágy kényelmes. Nagyon jó a fürdőbe átjárás lehetősége. Az All inclusive ellátással nem voltunk megelégedve. Ár-érték arányban nem megfelelő. Az étteremben koszosak voltak a poharak, néha a tányérok is, a kávé ihatatlan. A kis teremben volt jó kávé, csak néha fél órát kellett várni, hogy működjön a gép.
Az uzsonnára kirakott sütemény nem mindig volt friss. A bárban az italkínálat szegényes, a kiszolgálás nem túl gördülékeny. Nekünk, az ajánlathoz, és az árhoz képest ez csalódás volt.
Hunguest Hotel Freya válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük, hogy szállodánkat választották pihenésük helyszínéül.
Nagyon sajnáljuk a kellemetlenségeket, igyekszünk tanulni építő jellegű észrevételeiből és törekszünk szolgáltatásaink javítására.
Reméljük, mindezek ellenére jól érezték magukat és visszatérnek szállodánkba!
Üdvözlettel:
Hunguest Hotel Freya
2021. november 17., , Hunguest Hotel Freya
2014. április 24.családjával járt itt 55 Szüleink 50. házassági évfordulóját ünnepeltük itt. Télen, hidegben, ahogy beléptünk az étterembe, úgy éreztük mintha fent lennénk az Alpokban, egy kis hegyi fogadóban. A hasábfából kirakott válaszfalak, működő kemence, fából készült csillár, a személyzet bajor népművészeti viselete stb. biztosítják a hely egyedülálló hangulatát.
Az ételek nagyon finomak, a válszték bőséges, szinte alig tudtunk választani. A személyzet nagyon kedves, segítőkész. Mindent megtettek, hogy biztosítsák számunkra a meghitt ünnepi hangulatot. Ebéd után, a fiatalok szórakozásáról az emeleten lévő bowling pálya, csocsó asztal, egyéb jétéklehetőség gondoskodott. Felejthetetlenné tették számunkra ezt az amúgy is szép családi ünnepet. Bátran merem ajánlani bárkinek. Mi még biztosan visszatérünk ide.
2014. március 24.barátokkal járt itt 55 2013 őszén jártunk itt, barátokkal. Mi nagyon meg voltunk elégedve. Külön kiemelném az étkezést, az szerintem minden igényt kielégítő volt. Helyben sütött friss péksütemények, libamájas, halas ételkülönlegességek, sok zöldség, gyümölcs,szinte minden megtalálható a bőséges választékban, és nagyon Ízletes.
De a Wellness részleg is tökéletes, nagy medence, szaunák, sókabin, stb. A szobák tiszták és kényelmesek, a személyzet kedves. Mi nagyon jól éreztük magunkat ebben a szállodában, biztos hogy visszatérünk még.
2014. február 24.családjával járt itt 45Mi júniusban, szülinapi partit tartottunk itt,és nagyon jól éreztük magunkat. A kiszolgálás megfelelő volt, a svédasztalos ebéd bőséges és finom. Többször voltunk már itt családdal, nagyobb társasággal ballagás, családi ünnep alkalmával. Mindig teltház volt, és mi mindig pozitív élményekkel távoztunk. Visszatérünk máskor is.
2014. január 22.barátokkal járt itt 55Több Sárvári étteremben voltunk már, barátokkal, családdal, szerintünk messze ez a legjobb ! Az étterem hangulatos, ízléses, az ételek nagyon finomak, a kiszolgálás gyors, a személyzet kedves, udvarias. Csak most fedeztük fel, de ezentúl ha Sárváron járunk, biztos itt fogunk étkezni. Bátran ajánljuk másoknak is, nagyon jó hely !
2014. január 6.a párjával járt itt 55Szülinapi ajándék.
2013. Szeptember elején jártunk itt,lányainktól kaptuk ajándékba ezt a szuper hétvégét. A szálloda gyönyörű, hangulatos, az ellátás maximálisan minden igényt kielégítő.
A programok egyedülálló élményt nyújtanak. Csodálatosan éreztük magunkat, ezúton is köszönjük !