2017. január 17.gyerekekkel járt itt 35A szoba tisztasága hagyott kivetnivalót:pókhálók a falakon, morzsák a szőnyegen, poharak nem voltak elmosva. A hotel kültéri lehetőségei viszont kárpótoltak egy picit. 18 hónapos gyermekkel a 19. órai vacsorát nagyon későnek találtuk. Átlagos wellness kínálat.
Diamant Hotel Conference, Spa & Family Resort válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönettel vettük visszajelzését, mely nagyon fontos számunkra!
A takarítással kapcsolatos visszajelzését kivizsgáljuk és megtesszük a szükséges lépéseket. A felmerült kellemetlenségért szíves elnézését kérjük.
19:00 óra vacsora előtt étkezési lehetőségek kínálunk Greenfield Pubunk, ahol könnyű ételek és snack elfogyasztására is van lehetőség.
Bízom benne, hogy a jövőben lesz még alkalmunk Önöket szállodánkban köszönteni!
Üdvözlettel:Diamant Hotel csapata
2017. január 19., Diamant Hotel Conference, Spa & Family Resort, Diamant Hotel
2016. július 3.gyerekekkel járt itt 55Rendezett, tiszta hotel. A szoba maximális kényelmet nyújt. Gyors kiszolgálás. A nagy területnek köszönhetően nincs zsúfoltság.
2016. március 29.gyerekekkel járt itt 55Tiszta, ìzlèsesen berendezett hotel. Ètelkìnàlat bősèges. Mindennel meg voltunk elègedve, csupàn a szoba hőmèrsèkletèvel nem. Központilag irànyìtott fűtès, a szoba hőmèrsèklete 27 fokra volt àllìtva. Nyitott ablaknàl aludtunk, ami nem volt èpp előnyös a 9 hònapos kisfiam szàmára.
2016. március 29.a párjával járt itt 45Gyönyörű, modern, igényes szálloda. Kedves személyzet. A kényelem adott. Mondjuk a vacsihoz kirakhatnának csapvizet. Ha valaki mást kér, az fizesse meg. Jó lenne egy melegebb vizes jakuzzi még. Kicsit kevésnek találtam az egy medencét. Összességében ajánlom Mindenkinek